Şimdi Ara

Bir Araca Sürttüm Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 6 eylülde bir araca sürttüm. park ederken hissetmedim bile boydan çizilmiş tofaş şahin araç.fakat benim arabada hiçbir şey yok boyası da adiydi zaten. herneyse aracın sahibi ile görüştüm kendimin pasta yapıp hasarı gidereceğimi söyledim fakat oralı olmadı numaramı bıraktım bir araba kuaförüne gittim ve sorunumu anlattım sağ olsun abim para vesaire istemedi.arkadaşı yönlendirdim. fakat amacı farklı ben yaptığım hasarı onarayım derken kendisi arabasının komple pasta cila yapılmasını istiyor 18 yaşıma girdim öğrenciyim param da yok. aradan 15 gün geçti bana bu gün mesaj atıyor oto kuaförle görüştüm adam komple yapmayacağını söyledi diyor.karakola gideceğini vesaire söyledi. ben yardımcı olmaya çalıştıkça o daha fazlasını istiyor ehliyetim olmadığı için. plakam onda aynı şekilde numaram da 15 gün geçti elinde de kanıt yok sadece plakam ve numaram var. benden birşey talep edebilir mi acaba artık illahllah ettim terbiyesiz ahlaksızın teki.







  • Hasarı gidermeyi teklif etmen gayet normal. Teklifini yinele kabul etmezse telefonlarını açma üstüne düşeni yapmışsın.

    Aynı mahalle ya da aracına bi şekilde ulaşabilecek biriyse bu tip çakallar uğraşabilir aracınla. Eğer uğraşmak istemezsen 100-200 fazla verip artık ne kadarsa komple pasta cila yaptır. Bu da sana ehliyetsiz araç kullanmanın ufak bi cezası olur. Sonuçlarda daha kötü de olabilirdi öyle düşün.
  • Hasarı gidermeyi teklif etmen gayet normal. Teklifini yinele kabul etmezse telefonlarını açma üstüne düşeni yapmışsın.

    Aynı mahalle ya da aracına bi şekilde ulaşabilecek biriyse bu tip çakallar uğraşabilir aracınla. Eğer uğraşmak istemezsen 100-200 fazla verip artık ne kadarsa komple pasta cila yaptır. Bu da sana ehliyetsiz araç kullanmanın ufak bi cezası olur. Sonuçlarda daha kötü de olabilirdi öyle düşün.
  • Aynı mahalledeyiz abi,Sarhoşun teki zaten sağı solu belli olmaz. Haklısın benim hatamdı keşke diyorum 2 gün bekleyip ehliyet alsaydım da pert etseydim aracı inan bu kadar yorulmazdım.Bildiğin tehtit ediyor. Geçen günlerde yok benim davalarım var bilmemne falan diyor aklı sıra beni korkutuyor. Bir de sırf hasarını karşılayım diye adamın evini 2 saat aradım da buldum. Bunlara rağmen yaptığı harekete bak gerçekten kanıma dokunuyor. Benim sıkıntım aileme ulaşması dediğim gibi plakam ve numaram var elinde fakat 15 gün geçmiş acaba birşey olur mu bu sabah terkar arayıp derdin ne arabanın hasarını yaptırtıyorsan yaptırt eğer yaptırtmıyorsan istediğin yere şikayet et diyesim var fakat olay Babama abilerime giderse kötü şeyler yaşanır en başta neden anında söylemedin diye kızarlar.. Bir halt yedim kendi kendime çözmeye çalışıyorum yarın ola hayrola hadi hayırlısı.
  • Abilerim bu ve bu gibi durumlarda herhangi bir zaman aşımı var mıdır acaba ? kansızın teki istedikçe istiyor yüzüne karşı soveceğim onu istiyor herhalde..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tehtite tehtit. Utanmaz beni korkutmaya çalışıyor. ne olursa olsun artık korkum yok dedim sen beni keriz yerine koydun,tır garajımız var semtte bekliyorum seni akşam gel dedim gelecek çenesi terse dönsün de aklı başına gelsin teşekkür ederim abicim içimi rahatlattın bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yharf

    Bu mesaj silindi.
    Verdiğin akıla bak, demek sen öyle yapıyorsun milletin malına zarar verip kaçıyorsun.Vicdanın rahat edebiliyor mu peki? Benimde arabama vurup kaçtılar hemde durumum yokken çok sıkıntı çektim, çok haince bir hareket.

    Bu arada konuyu açan arkadaşa gelince, ehliyetsiz ve eğitimsiz araç sürüp hem kendini hem milleti tehlikeye atma.Gençsin kanın hızlı akıyor şuan umrunda olmaz belki ama vakti gelince çok pişman olabilirsin.O yüzden pişmanlık yaşamadan evvel önlemini al ki sonra bir daha eyvah keşke yapmasaydım demeyesin.

    Çarptığın araca gelince, insanlık yapmışsın iyi dürüst ve karakterli birisin belliki.Aracın sahibine hasarını karşılamayı önermişsin fakat o bundan faydalanmaya kalkmış.Bu saatten sonra eğer anlaşmaya yanaşmıyorsa kesinlikle muhattabını kes o kişiyle.Rahatsız etmeye devam ederse gerekirse şikayetçi ol.Elinde görüntü yoksa hiçbir şey yapamaz sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Araca vurup kaçtılar diye sen neden sıkıntı çekiyorsun? Aracın yürüyeni sağlamsa durumun olduğunda yaptırırdın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk hatan ehliyetsiz direksiyon başına geçmek.
    İkinci hatan bir başkasının aracına sürtmek.

    Bu iki hata sonucu senin için en iyi seçenek uzlaşmak. Bir şekilde alttan alıp gönlünü yapacaksın. Çünkü 2 farklı suçun var.

    Bırakıp kaçsaydın diyenler olmuş. Sizin de başınıza benzer bir durum gelir umarım kaçar giderler.
  • yharf Y kullanıcısına yanıt
    sizin araca çarpıp kaçsalar, "neden sıkıntı çekeyim, durumum olunca yaptırırım" mı dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.