Şimdi Ara

bipper far ayari icin yukseklik vidasi hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar servise farlarin dusuk oldugu icin gittigimde fari ayarlamalarini da istemistim, ancak su an 0 konumund resmen eskiden 3 deki konumu gibi kisa mesafeyi arac bosken aydinlatiyor.. Yonlerini bozmak istemedigim icin hangi vidanin yukari asagi yaptigini bilmek istiyorum.. 0 konumunda ayarlayip yoldaki duruma gore icerden cok yukselttiysem indirmek istiyorum yardimci olursanir sevinirim.. Farin camurluga yakin vidasi mi yoksa motora yakin vidasi mi yukari asagi ayari yapar.. Ve yukari konumu icin hngi yonde dondurmeliyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaslar yardim lutfen.. Bilen yok mu ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vida konusunu bilemiyeceğimde bir daha far ayarı yaptırırken 2 konumuna al öyle yaptır hocam.Çünkü çoğu çakoz elektirikçi aracın içindeki far ayarını ayarlamadan ayar çekiyor sonra bahsettiğin durum oluyor
  • Hocam tesekkur ederim, kendi servisi olmasa adamlar dusunur dedim, makinayla olcerek ayarladiklarini da bildigim icin dokunmamistim.. Gidis gelis aydinlatmasiz erciyes yolunda yolda sola kayan ve dusuk aydinlatma ayarindan dolayi yapmalarini istedim adamlar fari dusurmus vermisler.. Artik sanayide yola cikmadan baktircam yarin, serviste neden isten anlamayan adam calisir anlamis degilim ne yazikki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.