Şimdi Ara

Bioxcin Rogaine Kullananlar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ^^
  • valla bioblas kullanıyodm saçımda kepekler olusmaya basladı bende pantene basladım diger aklınıza gelebilcek bütün şampuanlarıda kullandm yani (clear , h&s , rejoice , blendax , dove vs vs ) suan için en iyi pantene geldi ama tecrübeyle sabit bence bioblas bioxcin falan pek işe yaramıyor saç çıkartmayla ilgili sadece kalanlara bakım yapıyor iyi geliyor yani normal şampuanların hepsının ıcınde bulasık deterjanlarında kopurmesı ıcın bulunan maddelerden varmıs o yuzden bıtkısel sampuan acısından bıocın bıoblas guzel dıyebılırız kullananların yorumlarını alırsak dahada acılır konu
  • bio yazan herşeyden uzak durun!

    şampuanlar hiç bi zaman saç çıkarmaz ..bunu baştan söyliyim..

    ek olarak markette satılan hiçbir şampuan saç dökülme sorunu yaşayana iyi gelmez heleki genetikse...
    alayı deterjandır...
    hacim versin yağı atsın diye tonla kimyasal koyarlar... (yoksa 500 1000 ml si nasıl 5-10 tl olacak .d)

    genetik sorun yaşayanların kullandıkları genelde

    revivogen
    revita
    organicum (bitkiseldir hiçbir kimyasal içermez)
    plasenta
    hc
    folixir ve restorex te olabilir ama kesinlikle losyonları işe yaramaz ...paranızı kaptırmayın

    saçı sadece minoxidil ve prostat hapı çıkarır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    dr.ali:

    quote:

    bioxin boş ona göre hiç bulaşma şampuanı bile işe yaramıyor.

    Tıp okuyorum hocama sordum. Minoxil önerdi (minoxidil değil dikkatini çekerim). Etkisi bilimsel olarak onaylanmış birkaç ilaçtan biriymiş. 1 aylık kullanıma göre hazırlanmış şişesinin fiyatı 50 TL eczanelerde var.


    hocanı iyi dinlememişsin kardeşim :D

    minoxidil fda dan onay alan etken maddenin adı...

    minoxil = minoxidil etken maddesi kullanılarak fahiş fiyatla para hırsı ile hazırlanmış 50 tl ye satılan kazık bi üründür...
    ama işe yarıyormu yarıyor tabiki kardeşim içinde minoxidil var... : d
    ama yurtdışında 1 senelik seti 50 tl

    düşün işte bizim milletin nasıl yolunacak kaz görüldüğünü....


    he şimdi gelelim biolu cine .DD (bioxcin)

    deneyen onlarca yüzlerce insanın tecrübesi ile sabittir ki ; bu adi ürün saçınızı daha da dökebilir kelleşme yaratabilr...

    kesinlikle saç çıkarmaya yönelik bi etkisi yoktur, onu geçtim olan saçını kaybeden de bi çok insan vardır...

    kanda dht diye bi hormon vardır...eğer ailenizden birinde kellik geni size kitlediyse (ahaha .DD) saçlarınız dht hormonuna duyarlıdır...

    erkeklik hormonu testo , 5a1 enzimi ile dht hormonua dönüşür bu normal testodan 30 kat güçlüdür...beyin ,faliyetleri ve cinsel işlevden sorumludur..

    saç kökleri de bu dht duyarlı olunca dht gidip saç köküne yapışır...kökün beslenmesini bozar ve en sonunda kök saç üretemediği gibi beslenemediği içinde geberir...

    kelleşmede böyle başlar kiminde çok şiddetlidir 22 yaşında keltoş olur çıkarsın...kiminde saçlar güçlüdür 26 27 yaşında hafif seyrelir 30 35 gibi de keltoşluğa adımını atarsın.

    minoxta kullansan dht sürekli var olduğundan saçın anasını bellicektir...ama damarlar genişlediği için bu etki minox kullandığın sürece olmayacak...

    içerden de desteklemek istersen bu olayı..yani dht nin kandakki oranını düşürmek...o zaman prostat hapı alacaksın..

    mesela propecia...en az 6-8 ay kullanabilirsin.minoxla beraber sonra minoxu tek kullanıp saçlar istediğin kıvama gelince bırakırsın genetik durumuna göre seni 1-2 sene idare eder o saçlar...


    minoxu bıraktığında 2 ay içinde saçlar eski haline dönmez o kadar da değil..baya idare eder.

    he birde rogaine başka bioxcin başka...ikisini bir tutmayın rogaine de minoxidil içeren amerikan(avrupa olanı regaine) menşeili bi üründür..saç çıkarır yani

    Çok güzel derlemişsin dayi..+++rep




  • minoxidil için ön kısımdan dökülmüş saçları çıkarmaz diyolar ama döküleli çok kısa bir zaman oldu .kesin çıkarmaz mı? kafanın ön kısmından saç çıkarmış arkadaş varmı ?
  • yukarı
  • şakaklarda sonuç çok zor alınır...komple kelleşmiş bölgelerde ise dnc-l ve prostat hapı şart
  • cevremde herkes mınoxıl kullanıp olumlu sonuc aldı...


    ben bizzat bioxin kullandım yemın ediyorum eskısınden daha kötü yaptı saçlarımın yarısını döktü diyebilirim...cok ciddiyim sakın bulaşmayın..
  • dostum yıllardır bizi başka ülkenin ş.rl.t.nl..rı kekledi şimdide kendi ülkemizin vatandaşları mı bizi ...... çalışıyo. nerde insan onuru. ne biliyim ben folixire kullanmadan bile inanmaya başlamıştım gerçekten fısmıymış lütfen kullanan arkadaşlardan biraz bilgi elde etmek isterim. hala içimde bir umut var. ayrıca saçların dökülmesinin durması için neler yapmalı lazer nickli arkadaş mantıklı söylemiş ama biraz açarsan nasıl kullanılmalı sen nasıl kullanıyosun yardımcı olursan sevinirim benim saçlarım epey seyrek 1,5 cm de açılma var bilgi alışverişi yapmak isterim.
  • her yerde de ısrarla söylüyorum bıoxcin kullanıyorum ve şuana kadar saç dökülmesi hakkında hiç bir üründe bulamadığım sonucu bıoxcinde aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defne23
    her yerde de ısrarla söylüyorum bıoxcin kullanıyorum ve şuana kadar saç dökülmesi hakkında hiç bir üründe bulamadığım sonucu bıoxcinde aldım.

    yalannnnnnnnnnnn
  • arkaşlar birde folixir diye bir ilaç çıkmış nano teknoloji felan kullanmışlar acaba kullanan deneyen oldumu ? kadının anlattıklarından etkilendim ancak bu zaman kadar böyle ürünlere dünya para verdim sonuç hep aynı oldu. şimdi bunu denemeye değermi?
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Dışardan (Amerika ) Getirdiğim orj. Rogaine'leri Satmaktayım hem foam hem solisyon vardır..Biliyorsunuzki Rogaine içinde bulunan minoxidil şuan dünyada ki en kaliteli saç çıkaran maddenin markasıdır.Ve Etrafta bolca sahtesi bulunmaktadır.Bunu Anlamanın tabi bir çok yolu vardır.Lütfen Aldığınız Rogaine ' lerin Lot numaralarının kutu ve şişe üzerinde aynı numaralar olmasına dikkat edin.Birde kapağı bastırılarak açılır ( sahtesinde hemen ve kolayca açılır,bastırılmayarak).
    Rogaine Seyrak Saçlı insanlarda saçları kalınlaştırıp çıkarmasında %100 sonuç vermektedir zaten Amerikada Sadece Doğru ürünlere verilen FDA onayıylada bu kanıtlanmıştır. Verdiği etkisi muhteşem ama tabi kullanılması sabır alınacak bir üründür.

    0533 925 52 85 ilgilenenler ararsa ürün teslimati ve fiyatı hakkında bilgi verebilirim.
    Fiyat 200 TL' dir istanbul içine direk kendimde getirebilirim.




  • Bu konu hakkında güncel bilgileri takip etmek istediğim için yorum yapıyorum. Güncel tedavileri merak etmekteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: defne23

    her yerde de ısrarla söylüyorum bıoxcin kullanıyorum ve şuana kadar saç dökülmesi hakkında hiç bir üründe bulamadığım sonucu bıoxcinde aldım.

    aynen bende kepek çok olurdu sıkıntıdanmı ama bioxcin çok güzel kafa derim rahatladı resmen tüpleri falan almıyorum şampuanı yeterli saç çıkarma falan olmuyor zor gibi ama kafa derim çok rahatlıyor başka şampuan kullanmayın
  • kullanmaya karar vermeden önce mutlaka ve mutlaka yorumları okuyunuz..

    http://www.askapatient.com/viewrating.asp?drug=20834&name=ROGAINE+EXTRA+STRENGTH+(FOR+MEN)&page=2&PerPage=60

    yorumlardan sadece biri;

    "PLEASE DO NOT TAKE ROGAINE IF YOU VALUE your sex life. I did not risk taking Propecia because I knew of the permanent sexual side effects that were possible. Had I know such effects were possible with Rogaine, i would have never touched the stuff. I am having so many problems with my girlfriend now. I am going to my doctor to try Viagra or something similar, I cannot go on like this. I will update in a month."




  • konuyla ilgili biraz araştırma yaptım yurtdısı kaynaklarda aydınlataym:

    bilinen etkisi kanıtlanmış birkaç saç dökülmesi ilacı var.

    ilk 2: finasterid ve minoxil. hagisi önceydi hatırlayamadım ama yuzde 90 finasterid idi.

    finasterid proscar ismiyle eczanelerde hap olarak satılıyor. prostat kanseri tedavisi gören hastalarda kullanılan finasteridin, hastalarda saç çıkması görülmesi üzerine dozunun azaltılarak, proscar ismiyle piyasaya saç dökülmesi ilacı olarak sürülmüştür. 5mg olan prostat kanseri ilacı olarak 20 tl civarı, 1 mg olan saç çıkarıyor die 110 tl civarı bir fiyata satılıyor idi. bazıları 20 liralık olanı alarak 5 e bölüyor. yan etkisi çoktur bunun düşüncesi oluuyor insanda ama öyle bir aman aman yan etkisi yok. hatta kullananların prostat kanseri olma ihtimalinin ciddi oranda azaldıgı saptanmıs. temel etkisi erkeklik hormonunu kucuk bir oranda kadınlık hormonuna çevirmek oldugundan(saç douklmesinin temel sebebi hormonlardır), (testosteronu dihidrotestosterona çeviren) ilk aylarında şikayet edilmeyecek seviyede gogus buyumesi ve gece performanslarında düşüş :) oldugu kullananlarca söyleniyor.
    bırakınca bu ilactada eski halinize donuyorsunuz zamanlan.

    genel olarak yurtdısında rogaine ile beraber kullanımını tavsiye ediyor doktorlar.
    rogaine = minoxil.

    2. minoxil: bilinen etkisi kanıtlanmıs bir diger urun ama kullanımı zor hayat boyu sprey sıkmak saca gunde 2 defa felan zor is bırakıncada eski haline donuyorsun.


    dip not:

    birde guzel ulkemizin yerli ilacı bioxcin var. öyle dunyaya acılmadıgındandır belki, yurtdısı kaynaklarda geçmiyor.

    burada cogusu bioxcin işe yaramaz demiş . bir oranda dogru. bioxcin saça iyi geldigi tum dunyaca bilinen birçok vitamin bitki ve mineralden olusan bir komplex. dolayısı ile dogal olarak sacınıza çok iyi geliyor.
    içindeki bazı etken maddeler zaten bazı yerlerde tek basına sac cıkarır kullanın diye tavsiye ediliyor veya satılıyor.
    bence bioxcini üreten kimsenin birsey buldugu yok bildigi butun ne varsa karıstırmıs olabilir :).

    yani bioxin saca iyi geliyor sacınız dokuluyor ise buyuk ihtimal durdurabilir veya kel olma yasınızı 5 belki 10 yıl geciktirebilir. ama tamamen bitiremez. veya hormonlarınız dur dediyse hiçte işe yaramayabilir . sadece saçınıza çok iyi bakmıs olursunuz.

    mesela genetik olarak 35 yaslarında saçları dokulucek olan birisi sacına hiç iyi bakmaz stres vb etkilerle 33 yasında saçlarını kaybedebilir. ancak iyi bakarsa bu süüreyi uzataiblirde. bana gore bioxcinin etkisi bunun gibi.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.