Şimdi Ara

Bios ram ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim pc de 2 adet ram var 2gb ve 512mb olmak üzere win7 starter kullanıyorum ve bilgisayarım özelliklerde 2.50gb (kullanılabilir miktar:2 gb ) gözüküyor biostan bunun ayarı yapılabiliyomuş ama ben yapamadım bios türüm Award Software International , Inc olarak gözüküyor biosla ilgili pek bilgim yok bilen arkadaşlar detaylı anlatırsa sevinirim.

     Bios ram ayarları


     Bios ram ayarları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender406 -- 28 Ekim 2012; 15:52:34 >







  • BUDA BİOS FOTOSU

     Bios ram ayarları
  • 1] Yeni konu açmadan önce forum içinde arama yapınız.

    2] İllegal içerik paylaşımında ya da isteğinde; özelden ya da konu içinden, bulunmayınız. İllegale yol göstermek, program ismi vermek, ima etmek kesinlikle yasaktır. (Crack,serial,lisans,key vs.). (Forum ve bölüm üzerinden Torrent , Emule, Usenet ile ilgili her türlü paylaşımın yapılması da yasaktır.)

    3] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. Açtığınız konu başlıklarında tamamıyla büyük harfler kullanmayınız. Yanlış/gereksiz/fazla vb. noktalama işaretlerinin kullanımından kaçınınız. Aksi davranışlarda konu silinebilir.

    “Acil yardım”, “Lütfen yardım”, "İmdat" , “Uzman sorusu”.. gibi konuyla alakası olmayan kural dışı başlık kullanan konular , aramıza yeni katılmış, belirli bir rütbeye ulaşmamış üyeler tarafından açıldı ise; yönetici tarafından kural hatırlatılacak ve konuyu açanın başlığı değiştirmesi beklenecektir. Bekleme süresi sonunda kural dışı başlık değiştirilmedi ise konu" Kural dışı başlık kullanımı" nedeni ile gösterimden kaldırılacak, yönetici taktiri ile ceza verilebilecektir.

    Belirli bir mesaj sayısına ulaşmış ve rütbeli üyeler, bu kural dışı davranışı yapmış ise, konu başlıkları direk kilitlenecek ya da silinecektir. Konuları, " Kural dışı başlık kullanımı" nedeni ile gösterimden kaldırılacak, yönetici taktiri ile ceza verilebilecektir. .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 28 Ekim 2012; 15:33:57 >




  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.