Şimdi Ara

BIOS ekranı gelmiyor.Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bugün bilgisayarımı açıp tozlanan fanları söküp tekrar takmak suretiyle, işlemci fanını(sökmeden) ve kasanın içini temizledim.İşlemciye ve anakarta hiç dokunmamama rağmen bilgisayarı başlattığımda açılmadı şu anda da 6-7 denemeden sonra o da 10 dk bekleterek BIOS ekranı hiç gelmeden direk hoşgeldiniz diyerek açılıyor.Format atamıyorum çünkü BIOS ekranı gelmiyor windowsu çalışırken üstüne kurmayı denedim ilk dosya yüklenmesinden sonraki restart ta olay kitleniyor ve demin bahsettiğim açılmama sorunu olduğu için kurulum devam edemiyor.BIOS a reset attım pili çıkardım 15 dk bekleyip geri taktım gene birşey değişmedi.Bütün kabloları kontrol ettim zaten bilgisayarı kendim topladığımdan konuya genel anlamda hakimim fakat eksik veya çıkan bir kabloda yok.
    Lütfen birisi yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ederim.



  • anakartınızın destek sitesine giderek bios yazılımını indirip tekrar flashlayın.
  • Yaptım internet sitesinden güncellemeleri aldım anakart driverında ne varsa tekrar kurdum sonra gene güncelledim ama nafile:(
  • tuhaf bir sorun gerçekten görüntü gelmeden de güç düğmesini tetikledikten sonra seri seri f2 ve del tuşlarına basmayı denedinizmi zaman zaman bu tip sorunlarla karşılaşmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sweatcan

    tuhaf bir sorun gerçekten görüntü gelmeden de güç düğmesini tetikledikten sonra seri seri f2 ve del tuşlarına basmayı denedinizmi zaman zaman bu tip sorunlarla karşılaşmıştım.

    Klavye aktif olmuyorki deneyeyim o tuşları klavye aktif olduğunda zaten windows açılmış oluyor o da şanslıysam tabi. ayrıca kendi çapımda birşeyler yaptım ekran kartının slotunu değiştirdim ve ramlerin yerlerini değiştirdim şu anda 3 kere aşağıda resmini eklediğim uyarıyı verdikten sonra 4.denemede açılıyor bilgisayar bunun ne demek olduğunu bilen varmı?????

     BIOS ekranı gelmiyor.Açılmıyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.