Şimdi Ara

Biomutant - İnceleme: 3 yıllık bir ertelemenin ardından başarılı olabilmiş mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ellerine sağlık Özgür hocam. Oyun medyasının tamamen görsel olduğu şu dönemde akıcı bir inceleme yazmak riskli bir iş ama okuyunca da oldukça keyif aldım. Ayrıca zamanı bol lümpen arkadaşlar oyunun metasının 68 olmasına alınıp oynamadan yorum yapmayın tarzında yorum yapıyorlar ama kimsenin zamanı bol değil arkadaşlar. Puanlara veya puan sistemine laf atacağınıza oyunun açılmasını bekleyip kendiniz deneyin, beğenirseniz karlı çıkarsanız en azından.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Burada kimin konsol bilgisi var muhabbetine ben değil sen giriyorsun benim fikrime laf söyleyerek. Karşılaştırırsam karşılaştırırım, karşılaştırmam. Sebeplerini yazdım. Benim fikrime dil uzatmak kimin haddine. Sadece benim değil kimsenin. Benim de kimsenin fikrine dil uzatmak haddime değil. Eğer karşılaştırılmayacak bir oyunsa söyle kardeşim neresinden dolayı karşılaştırılamaz? "Ratchet'i karşılaştırmak hakaret. Neden? E öyle. Bu kadar" Bu mu? Tanrı mı bu oyun? Maksimum 75 hadi 80 puanlık kıçı kırık bir platformer yahu bu kadar Ratchet dediğin benim için. Oynadım da bitirdim de hepsini. Açıkça da söylüyorum, Biomutant'ı henüz oynamadım ama gördüğüm tüm videolardan görünene göre bu oyun Ratchet'tan çok daha dolu ve keyifli görünen bir oyun. Çıkınca oynayacağım göreceğim bakalım doğru mu değil mi.


    Hem fikirlere laf söyleyeyim hem iki kelimeyle geçeyim. Kuru sıkı at gitsin ne ala memleket. Hayır sonra cevabını alınca da hemen yakınıyorsunuz. Fikirlere saygı göstermeyi öğrenin biraz. Madem uzun senedir oyuncusun, demek ki yaşını başını almışsındır ayıp değil mi bu yaşta fikirlere saygı göstermeyi öğrenememiş olmak? Ergen olsan diyeceğim ki değmezsin bıyıkların yeni terliyor derim, ama değilsin yaşın da var belli. Biraz saygı. Saygısızlık yapıp tepki görünce yakınmayın. Insomniac'a hakaret etmişim. Insomniac'ın her oyununu çıktığı gibi oynadım ben. Bunları söyleyince de vay egolu. Egonun en zıttı, en nefret edenlerinden biriyim ben. Şu Türk insanının en pislik huyunu artık bırakın be kardeşim. İnsanların fikirlerine laf etmek yerine oyunla ilgili kendi fikrinizi söyleyecek kalibrede olun da oyunu tartışalım birbirimizi değil. Şimdi sen cevap verirsin ben veririm sonra vay efendim egolu.


    Herkes oturmuş biri bir şey söylese de laf etsem derdinde. Nasıl bir ruh hali içinde burası ya.



    Alıntıları Göster

    Bu tartışma uzar gider dostum. İlk mesajımda senin fikrine saldırmadım öle anladıysan kusura bakma. Bende Biomuntantın bütün videolarına hemen hemen izledim ve ratched and clank ile aynı kalibrede bir yapım olmadığını düşündüğüm için o mesajı attım. Hala da aynı düşüncedeyim. Senin fikrin farklıdır gayet normal. Ama gene diyorum senin benim hiç hakeret söz içermeyen mesajıma karşı attığın mesaj çok yakışıksızdı. kal sağlıcakla





  • Oyun aslında güzel görünüyor ama ilgimi çekmiyor. Karakter insan olmadığı için mi bilemedim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :)

  • Metacritic ortalamasıda çakılmış böyle olacağını belli ediyordu. Ucuzlayınca denenecek bir oyun. İnceleme için teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 yıldır bunu mu bekliyor millet, ben daha ilk defa duydum  

  • Güzel bir inceleme olmuş teşekkür ederim. Bende Youtube'daki incelemelere bakmıştım fakat bana da olmamış gibi geldi. Kafamdaki puanı sizinki gibi diyebilirim fakat oynayabilirsem tabi değişiklik gösterebilir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.