Şimdi Ara

Binance uygulamasına PancakeSwap entegre edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binance uygulamasına PancakeSwap entegre edildi



    BNB blok zincirinin en büyük merkeziyetsiz borsası konumundaki PancakeSwap en büyük borsasındaki yerini aldı. Binance uygulaması içerisinden artık PancakeSwap borsasına erişmek mümkün.



    Binance ve PancakeSwap iş birliği



    PancakeSwap borsasının normalde mobil uygulaması mevcut değil. TrustWallet ve MetaMask gibi cüzdanların içerisindeki tarayıcılardan erişim sağlanabiliyor. Cüzdanınızı bağlayarak burada işlem yapabiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.APE kripto parası piyasaya çıktı, milyarlarca dolar hacme ulaştı



    Uzun süredir yapılan çalışmalar sonucunda artık Binance uygulaması içerisinde mini uygulamalar sekmesinde PancakeSwap da yerini aldı. Şimdilik küçük bir grupla devam eden beta testlerinde artık doğrudan PancakeSwap borsasına erişmek mümkün.



    Kullanıcılar ana sayfayı aşağı doğru çekerek üst kısımdaki ikinci menüye ulaşıyor. Sonrasında burada arama yaparak uygulamaya erişebiliyor. Bu noktada yine uygulama içerisinde Defi Wallet veya spot cüzdana bağlanarak kullanılabilecek. Yakın zamanda mini uygulamanın tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.




    Kaynak:https://medium.com/pancakeswap/pancakeswap-mini-program-in-partnership-with-binance-use-pancakeswap-within-the-binance-app-68018dd534aa







  • çok geç kalındı. Bütün her şey pancake de dönüyor

  • Süper olmuş eskiden trust wallete para gönder ordan pankekswap ekle uğraşıp duruyorduk zaten coinden zengin olmayı istiyorsan piyasaya çikmadan önce pankek'den alıp bekleyeceksin 1$ 1.000.000 tane alsan coinin işlem görmeye başlayınca zenginsin (ytd)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici cüzdana gerek olmadan mı çalışacak şimdi?

  • Sakın binance öyle bir hata yapıp pancakeswap ile işbirliği yapma.saglam bir borsa değil pancakeswap.insanlar paralarını yatırıyor sonra cekemiyor.cok scam token var neden izin veriyorlar sahtekarlara benimde param gitti halen alamiyorum bloke koydular simdi de yeniden para yatirmami söylüyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.