Şimdi Ara

Binance para cekme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yillar once bir miktar btc yi bianance hesabimda tutuyordum. Simdi baktim ve cekmek istiyorum. Fakat nasil cekilecegini bulamadim. Hesaptaki parayi cek deyince bana adres gibi bir sey soruyor fakat neyin adresi bu ? Yardimci olabilecek birisi varmi ?




  • Binance'deki kriptoparayı bir Türk borsasına gönderin. Göndereceğiniz kriptoparanın transfer ücreti yüksekse, Binance'de onu NEO, ALGO, XRP... gibi gönderim ücreti düşük olan bir coine çevirdikten sonra Türk borsasına gönderin. Türk borsasında kripto parayı TLye çevirip, banka hesabına çekebilirsiniz.

    Kriptoparayı Türk borsasına göndermeniz için, Türk borsasından parayı yatıracağınız adresi almanız gerekiyor. O aldığınız adrese Binance'den kriptoparayı göndereceksiniz, Türk borsasındaki hesabınıza geçecek. Bitexen.com'da hesap açın, takıldığınız yer olursa yardımcı olabilirm. Eğer bir Türk borsasında hesabınız varsa orada da bu işlemi aynı şekilde yapabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 25 Kasım 2020; 12:58:51 >
  • Cok tesekkur ederim. Hicbiryerde hesabim yok malesef. Dediginizi bos bir anim da yapacagim btc turk den yapiliyor sanirim pek bilgim yok onda da.
  • Binance hesabınızla Binance Türkiye borsası trbinance.com'a giriş yapın ve global borsadan yani Binance'ın asıl sitesinden coinlerinizi oraya transfer edin. Türkiye borsasında coinlerinizi bozdurup banka hesabınıza paranızı gönderebilirsiniz.

    Transfer ücreti olmaması lazım, yine de dikkat edin, acele işlem yapmayın.

    https://www.binance.com/tr/blog/421499824684901048/Binance-ile-%C4%B0%C5%9Flem-Yap%C4%B1n-Transfer-%C3%9Ccreti-%C3%96demeyin
  • Malesef dun iki sekilde de denedim olmuyor. Binance da para cekmeye basinca adres diye birsey soruyor anlamadim neyin adresi ne adresi. Yapabilecek biri var ise vereyim direk hesabi atsin bana komisyonu alarak. Biktim resmen
  • Adım adım yazıyorum hocam. Bence başkasına hesabınızı vermeyin. Tamamen güvenebileceğiniz birisi var ise verebilirsiniz tabi, son karar size kalmış.

    1. İki sekmede binance.com/tr ve trbinance.com sitelerinde hesabınıza giriş yapın.
    2. binance.com'da Cüzdan - Spot Cüzdanı - İlgili kripto paranın Çekme butonuna tıklayın.
    3. Açılan sayfada alıcının BTC adresi ve kripto paranızı transfer ederken kullanmak istediğiniz ağı seçmeniz isteniyor. Diğer sekmenizdeki trbinance.com sitesine geçin ve Cizdan - Yatırma - Kripto sayfasına girin. Coin olarak BTC (Bitcoin'in) seçili olduğuna dikkat edin.
    4. Sağ tarafta ağ seç diyor. BTC ve ERC20 diye iki seçenek var. İki ağın adresleri ve komisyon ücretleri farklıdır. binance.com/tr sekmenizdeki ağ seçeneklerinde her bir ağın komisyon ücretlerini görebilirsiniz. (Ücret görünse de Türkiye - Global borsaları araasındaki transferlerde ücret kesmemesi gerekiyor. Ben en son Türkiye'den Global'e transfer yaptığımda kesmemişti.)
    5. trbinance.com'daki bu iki ağdan birini seçip Adresi Kopyala deyin binance.com/tr'de Alıcının BTC adresi kısmına yapıştırın. Orada ağı doğru seçtiğinize dikkat edin. İkisi eşleşsin.
    6. Miktarı girip gönder deyin.

    Kesinlikle acele işlem yapmayın. Dikkatlice adresleri ve ağı kontrol edin. Aman dikkat, coinlerinizi kaybetmeyin.

    Adımları BTC (Bitcoin) üzerinden yazdım. Başka bir kripto para transfer edecek isenize onunla adımları takip edin iki siteden.

    Paranızı trbinance.com'a çektikten sonrası daha kolay. Orada kripto paranızı bozduktan sonra Cüzdan - Çekme - TRY sekmesinde Banka Transferi var. IBAN ve miktarı girmeniz isteniyor sadece. Banka hesabınız kendinize ait olmalı. Sağ tarafta uyarılarda da yazıyor.

    1. Sadece kendinize ait Türk Lirası hesabınızı kullanın. Farklı kişilere transfer talebi yapılamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 26 Kasım 2020; 15:43:32 >




  • dogan107 kullanıcısına yanıt

    Yukarıda arkadaş daha kolay bir yolunu anlatmış onu deneyin, nasıl olduğunu ben bilmiyorum. Genel olarak borsadan borsaya kriptopara gönderme işlemi şöyle olur:

    Parayı göndermek istediğiniz borsadan hangi kriptoparayı gönderecekseniz onun adresini alırsınız. Bu adres size özeldir, bu adrese gönderilen kriptopara sizin hesabınıza yatar. Bitcoin gönderecekseniz Bitcoin adresi, başka bir kriptopara gönderecekseniz onun adresini almalısınız. Paranın bulunduğu borsadan para çekme kısmına girip, hangi kriptoparayı göndereceğinizi seçip, aldığınız adresi girersiniz, borsa o adrese kriptoparayı gönderir.


    Kriptopara ağındaki işlemleri madenciler yapar. Kriptopara gönderirken madencilere gönderim ücreti ödenir, bu sayede madenciler bu işten para kazanır. Ağ yoğun olduğunda gönderim ücreti artıyor.. Bazı kriptoparaların gönderim ücreti daha düşük ya da hiç olmayabiliyor. Bu yüzden eğer paranı azsa Bitcoin göndermek yerine, Neo göndermenizi öneririm. Bunu yapabilmek için borsadan Bitcoin'inizi Neo'ya çevirip, göndereceğiniz borsadan aldığınız Neo adresinize Neo'yu çekmek. Neo diğer borsadaki hesabınıza geçmiş olur. Bu borsadan Neo'yu TL'ye çevirip, banka hesabınıza çekebilirsiniz.





  • Herkese tesekkur ederim. Bir arkadasima hesabi verdim yapabildik tesekkurler
  • detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz

    neoldu.com
    Tek Tıkla Komisyonsuz Binance Para Yatırma ve Para Çekme
    https://www.neoldu.com/kripto-para/binance-para-yatirma-para-cekme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.