Şimdi Ara

Binance Kripto Para Borsası Rehberi [Anakonu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
13
Favori
18.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megadethci

    hayır maalesef yok. Ancak piyasanın dinamiklerini anlamak için geriden haberleri/gelişmeleri/grafikleri takip edebilirsiniz veya hesap açıp cüzi miktarlarda trade yapabilirsiniz.



    Alıntıları Göster

    anladım hocam teşekkürler biraz daha inceleyeyim

  • emeğinize sağlık güzel bilgiler var

  • Arkadaşlar yeni bir boğanın eşiğindeyiz sanırım. Aylardır sabırla bekledik, düşük maliyetle coinlerimizi topladık şimdi doğru zamanda satış için hazırlıklarımızı yapıyoruz diye düşünüyorum :) Kriptoda hiçbir şey için geç değildir.

    Yeni gelecek arkadaşlara her türlü hususta bilgi vermek için konuyu uplıyorum.

    https://accounts.binance.com/tr/register?ref=UCE6K38B Referans linki ile üye olursanız Binance’ın bana verdiği %20 komisyon hakkının %10’unu sizinle paylaşmış olacağım. Yani siz işlemlerinizde %10 komisyon indirimi kazanmış olacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirici bir konu olmuş emeğinize sağlık

  • megadethci kullanıcısına yanıt

    Üretilen kriptoyu çekmeyip havuzda tutmanın bir faydası varmı?

  • pars.42 kullanıcısına yanıt

    eğer stake ettiğiniz coinin piyasada değer kazanacağını düşünüyorsanız faydası olur ancak coinden emin degilseniz boş yere para bağlamış olursunuz.

  • Shiba'ninda doge gibi yukselmesini beklemek hayal mi sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam bu kripto hakkında hiçbir bilgim yok. Mesela Binance üzerinden herhangi bir kripto ya 50 bin tl yatırırsam en kötü olasılıkla bu 50 bin tl yimi kaybederim? Yoksa üste borçlu çıkarmıyız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatif islem yapmazsan sadece 50 000 gider..

  • dana2222 D kullanıcısına yanıt

    hocam 50 bin gitmesi için mesela 600 de bnb yi aldı bnb nin 0 a düşmesi gerekmez mi, çünkü en kötü ihtimal 300 e düşmüş geçen aylarda nasıl olacak, zor bi ihtimal gibi geliyor bana.

  • maksimum kaybedebilecegi sinir olarak sormus..yani ustune borclu cikmayiz dimi demis.evet ustune borclu cikilmaz ..dedigin gibi tokenlerin 0 lamasi lazim hepsini kaybetmek icin ama o 50 000 de 1000 e duserse zaten ayni hissi yasarsiniz.


    bir de olmaz olmaz demeyin yakin gecmiste yasandi..squid game token ..kapatti gitti elemanlar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dana2222 -- 7 Kasım 2021; 7:40:49 >
  • dana2222 D kullanıcısına yanıt

    hocam ne idiğü belirsiz coin oynamamak lazım ben bnb den şaşmam

  • dana2222 D kullanıcısına yanıt

    Binancedeki hic bi koin bu sekilde hemen kisa vadede kapatip gidemez. Binancede borsasinda listeleyecegi koinleri oyle hemen listelemiyor. Belirli sartlari filan var ve sanirim binanceye guvence bedeli yatırıyor . En kotu ihtimalle ne olur. Cok fazla islem gormeyen bi koine yatirim yaparsin o zaman nadiren binance o koini belirli tarihten itiberen al sat yapilmayacagini acimliyor. Bu ihtimalde eteryum btc veya cok islem goren koinler icin bi ihtimal degil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah tabi eth dir btc dir..onlar yeni dolar mark..ama guvence bedeli konusu ozellikle anonim kalan bir olusum icin zor..sanki..

  • Binance guvenilirligi hat safhada olan bi kripto para borsasi. Ve ciddi manada parayi vuruyor . Bu guvenirliligini yitirmemek icin her onune gelen koini listelemiyor zaten. Binancede varsa bsn gozu kapali giriyorum. Mesela bu gectigimiz yazin ki cokuste elimdeki kar 20 bin tl idi o cokuste bu kar gitti sonra ana paramdanda bi 25 bin tl gitti. Basta Shiba bnb eth saolaun hem zararimi cikartti hemde uc bes kara gectik. Binancede bi koin varsa ben gozu kapali giriyorum genelde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biliyorsunuz coinler şu sıralar yükseklerde seyrediyor, ben de bitcoin bnb felan al sat yapıyordum, gerçekten işe hakimsen iyi de para kazanıyorsun, ama geçenlerde arkadaş dedi ki şimdi dedi bitcoin yükseklerde seyrediyor her an balinalar satış yapabilirler dedi, mesela dedi bitcoin 70 bin dolar direnç seviyesine gelince balinalar aniden satacak dedi, ben bunları duyunca şu an bitcoin alıp satmayı bıraktım paramı usdt ye çektim, şu an bekliyorum zaten param dolarda olduğu için rahatım, peki ne zaman al sata devam edecem, balinalar ne zaman satış yapar da bitcoin 40 bin 55 bin dolar bandına çekilir o zaman al sat yapacam, çünkü o zaman balinaların bitcoin satıp aniden düşürmeleri için sebep az, balinalar satış yapınca bitcoin saniyeler içinde düşüyor, nasıl mı işte videosu:


    @dana2222 ne dersiniz hocam.





  • o dediginizi bilebilsem burada olmam efendim.. 

  • Mantik bu zaten. Surekli yukselmez. Ancak btc 70 bini gorunce buyuk bi düşüş olacagini dusunmuyorum cunku hedefi 100bin bandi. Yani 70 binde ufak bi duzeltme olur ama 40binlere dusmesi cok zor cunku daha boga sezonu yeni basladi . Ayrica bu kucuk duzeltmeler alt koinleri canlandiriyor. Btc den parasini ceken altcoinlere yatiriyor. Yani benim dusuncem btc 100 bin bandini gormeden buyuk bi duzeltme yani dusus yani ayi sezonu gelmez. Tabi soylede bi durum var kripto para borsasi nornal borsa gibi degil uaberler twetler aşırı derecede etkiliyor o yuzden her an hersey olabilir bu riski goze alarak yatirim yapmak lazim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Raven kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, balinalar çok korkuttuğu için riski göze alarak yatırım yapmak lazım.

  • Yani risk hep var. Misal ben cuma gunu 100 dolarlik pitbull coin aldim. Yukselecegini biliyordum ama daha fazla basamadim o riski goze alamadim. Cuma gununden bu yana x4 yapti . Bunu yapacagi asikardi ama sifirlayada bilir bu risk binancede olmayam coinlerde hep var o yuzden bu riski goze alarak yatirim yapmak lazim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.