Şimdi Ara

Binance kendi ağını kullanıma açtı, ilk üye Mithril sıçrama yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kripto para dünyasında adeta hâkim unsur haline gelen ve her hareketi piyasada çalkalanmalara neden olan Binance borsası, bulunduğu ülke Malta’yı da piyasanın hâkimi haline getirdi. Borsa piyasaları sallamaya devam ediyor.


    Kripto paranın patronu


    Geçtiğimiz günlerde Bitcoin SV birimini işlemden kaldırarak 50$ seviyesine kadar gerilemesine neden olan Binance patronu Changpeng Zhao ya da kısaca CZ, kendi ana blok zinciri ağını da hayata geçirdi.


    Ayrıca Bkz.Nvidia ilginç bir ürünün videosunu paylaştı

    Binance Chain ağına ilk dahil olan Mithril vaya MITH birimi yüzde 100 civarında bir yükseliş yakaladı ve dikkatleri üzerine çekti. Dün sabah saatlerinde 0.045$ civarında işlem gören MITH, ağa geçiş ile birlikte patlama yaptı ve 0.085$ seviyelerine kadar yükseldi. Hali hazırda 0.73$ civarında işlem görüyor.


    Diğer taraftan borsanın birimi BNB de 22$ seviyesine çıkarak rekor kırdı. Piyasada ilk 5 listesini zorlayan BNB birimini daha yukarılarda göreceğiz zira CZ bu konuda oldukça kararlı. Esprili bir dille BNB’nin 1000$ seviyesine bile çıkabileceğini söyleyenler mevcut.


    Elbette bu yaşanananlar CZ’nin hâkim gücünü göstermesi ve Ethereum ağına meydan okuması anlamını taşıyor. Binance ağı yeni projeler ve borsalar için bir fırsat olacak. Zaten MITH biriminin yaşadığı yükselişten sonra ilgi artacaktır. Bazı kaynaklar CZ’nin Ethereum’u borsadan kaldırmayı göze alacak kadar hırslı olduğunu belirtiyor.


     







  • Dünya ne çekiyorsa sanal ve balon ekonomiden çekiyor, şimdi o balonu daha da şişirmek için yollar aranıyor!!!

  • @serafon Sanal ne?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 20 Nisan 2019; 14:2:24 >
  • Ekrem71 in de bikac coini var heralde. Millet alsin diye sacma sapan bir haber yapmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Karşılığı olmayan, kağıt yeni tabirle bellek üstünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En oynak birimler bunlar heralde.Aylardır hep aklıma düşüyor BTC almak, sonra almadığıma pişman oluyorum.Bu uzun süredir böyle gidiyor.Bir ara 17.500 liraya kadar düşmüştü.Yine korkup almadım.An itibariyle 31.000 lira.

    Edit : Bir ara dediğim de Mart ayı içinde falan yani beyler.Halbuki 15-17 bandındayken 1 BTC alıp pusuya yatarak beklemek lazım.İllaki yükselecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 20 Nisan 2019; 19:56:40 >
  • Mithril fazla güvenmeyin zamanında 1 doları aşıp sağlam bir düşüş yaşadı. 6-7 aydır yerinde sayıyor geçici yükselişi var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serafon

    Karşılığı olmayan, kağıt yeni tabirle bellek üstünde.
    İşte Sana ne diye ondan sordum. SANAL PARA ile KRİPTO PARA arasındaki farkı anlamıyorsunuz.
    Sanal demek, gerçekte var olmayan, HAYALİ anlamına gelir.
    Kripto para ise sanal değildir. Sen çalıştığın zaman sana maaşını Kripto para olarak yatırırlarsa gidip bankadan fiziki para olarak alıp harcayabilirsin. Veya Kripto para her yerde geçmeye başladığı zaman fiziki paraya da gerek kalmaz, onun yaptığı işi yapar. Ne istersen gidip alabilirsin.

    Birçok kamu çalışanının maaşı bankaya yatmaktadır. Bu tıpkı Kripto para gibi orada görünen rakamlardan ibarettir.
    Gidip çekebilir veya sana verilen maaş kartı ile gidip istediğini alabilirsin. O da fiziki değil, birkaç rakamdır.
    Tıpkı Kripto para gibi. Onu da hesabına aktarabilir, gidip harcayabilirsin. Sanal olan bir şeyi ise anca hayali olarak harcarsın.
    Siz ve diğer sizin gibi düşünenler Kripto paranın SANAL PARA olmadığını anladığınız zaman, fiziki para kalkacak ve her şeyde ödeme yaparken Kripto para kullanmaya başlayabileceğiz...




  • OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Anlıyoruz ama anlatmak istediğim şu. 1. si ilk piyasaya girişleri karşılıksız ve bunu özendirmek için değişik yollar denediler; Ani yüksek kazançlar, bilgisayarında hiçbir şey yapmadan kendinin üretebilmesi gibi. Bir yandan da piyasa çok etkilenmesin diye sınırlı tuttular. Yani bunlar arge safhaları. Bu para kağıt para yerine kullanılınca yani bir şeyin karşılığı olarak kullanılınca sıkıntısı ne peki diyeceksiniz? Herşey düzgün olsa sıkıntısı yok, gayet pratik bir şey, ama ben bu sistemi değerli kağıtları icat edenlerin çıkarmaya çalıştığını düşünüyorum. Nasıl ki finans gerçek maldan kağıda kayınca birileri, kağıt üzerinde sanal ekonomi oluşturmaya ve bununla güç kazanıp birilerini sömürmeye ve dünyayı sürekli krizlerle uğraşmaya itti, bunda da musluğun başını tutup bu sömürme olayını nirvanaya taşıyacaklarını düşünüyorum. Güvenlik daha da azalacak. Tüm kontrol devletlere hatta devlet ötesine geçecek. İpin ucunu tutan dürüst ve adil olsa sıkıntı yok ama güç tek elde veya az elde toplanınca ve o güç çok olunca bunun olması imkansız ki zaten baştan niyet bozuk. Yani bu sisteme geçince artık geri dönüşü de çok çok zor. Zaten diğer devletler ya da güçler ya da insanlar uyanana kadar atı alan üsküdarı geçiyor. Bu internet vb herşeyde aynı şekilde işledi.




  • serafon kullanıcısına yanıt
    2008 finansal krizinden sonra sadece ABD 4 Trilyon $ (4.000.0000.000.000$) para ekledi kendi sistemine, halk tabiri ile bastı. (finansal adı quantitative easing/QE) Aslında basılan fiziki birşey yok gerçekte.

    Neyse buna karşılık dünyanın diğer önemli merkez bankaları da ellerindeki stok oranında ekleme yaptılar ve toplam "basılan" USD 20 Trilyon $ ulaştı.

    Sevgili serafon, bu krizi kurtarmak için basılan paranın karşılığı nedir?

    Daha da önemlisi finansal gelişmeleri takip ediyorsan 2008 yılındaki krizin sorumluları kimlerdir, bu para basımıyla kimler kurtarılmıştır ve sorumlular cezalandırılmış mıdır?

    Evet BTC gibi kripto paralar manipülasyona açıklar ve çoğunlukla krizin sorumlusu olan güçler (finans kuruluşlar vs) yapıyorlar bu manipülasyonu. Evet çok sayıda ponzi/dolanrıcılık amaçlı ortaya çıkmış kripto paralar vardı/var.

    Ama BTC üzerinden konuşursak arzı sınırlı ve bellidir (21Milyon). Kimse yoktan BTC ekleyemez sisteme. Ne ABD, ne başka bir güç.

    Araştırıp doğrusunu öğrenmek lazım. Dolar hegemonyasında bir dünyada yaşıyoruz. Tüm büyük finansal kurum ve kuruluşlar belli güçlerin kontrolünde. Kafalarına göre iş yapıyorlar. Medya herşey bu güçlerin kontrolünde. Biz sade vatandaşlar bize ne rol biçiliyorsa onu yaşıyoruz...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.