Şimdi Ara

Bimdeki ürünler güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2-3 yıl önce deli gibi çiğköfte yerdim yedikten sonra vücudumda karıncalanmalar oluyordu, dün yine akıllanmadım gittim patito XXL aldım hepsini tek başıma gömdüm şimdi yine aynı karıncalanmalar oluyor. (ilginç şekilde karıncalanan yerlerin çoğunda kıl çıktı sebebi bu ürünler olabilir mi?)




  • ben şahsen çok mecbur kalmadıkça bim e gitmiyorum ilk terciğim her zaman migros dur...özellikle son zamanlardaki vukuatlarından dolayı da çok ender uğrarım oda 2-3 bisküvi çikolota için veya orada çalışan arkadaşımı görmek için sadece....sorduğun soruya gelecek olursak da, en son bal ile ilgili hem gramaj oyunu hem de sağlıksız olduğu nu gazetelerde okumuştum ve bunu da bim ilginç bir şekilde kabul etmeyip aracı firmaya çamuru atmıştı,o zaman adama sen neden aldın sen de suçlusun derler!

  • Origin marka konusunda bim den aldığım bir ürün yok süt ürünleri için şok , içecek kuru yemiş aburbucur için a101 , meyve suyu ve diğer ürünler için migros'u kullanıyorum . Ama bim e hiç mi gitmiyorum sadece güzel kampanya varsa eğer sizde alternatif arıyorsanız saydığım ürünleri saydığım yerlerden alabilirsiniz . Mesela meyve suyunu eskiden gold kola vardı sırf ucuz olduğu için alınan , kola hariç her şeye benzeyen bim onun üreticisine yaptırıyor , migros ise dimes'e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 4 Mart 2021; 12:49:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.