Şimdi Ara

BİM'deki Powerkey Marka Led Ampul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
28.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bim'de satılan 9w 840lm beyaz ışık led ampulden almış bulunmaktayım. Fiyatı 6,95 TL. Beklediğimden iyi çıktı diyebilirim. Kullandığım diğer led ampullere göre tavanı iyi aydınlatıyor. Verim %85 olarak belirtilmiş, renk 6400k, aydınlatma açısı 220 derece. Philips ve Osram kullanmadım karşılaştırma yapamıyorum ama fiyatına göre güzel aydınlatıyor, yaklaşık 12 metrekare odayı iyi aydınlattı. Umarım kutu üzerinde verilen teknik bilgiler tam anlamıyla gerçektir. Bakalım ne kadar dayanacak. Bim sanırım her üründe iade alabiliyor sormak lazım, denemek isteyen alabilir.



  • bende gecenlerde salondaki 3lü avizeye 3 tane gün ışıgı aldım taktım salon stadyum gibi oldu, her köşe süper aydınlık. gercekten iyi ışık veriyorlarmıs. tam fiyat performans ürünü..
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Daha önce aldığım 10w Vito'ya göre iyi ışık veriyor rengi de daha iyi, ben de memnunum. Avizem olsa salona da almak isterdim şimdilik tasarruflu ampul kullanmaya devam edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enarr

    Daha önce aldığım 10w Vito'ya göre iyi ışık veriyor rengi de daha iyi, ben de memnunum. Avizem olsa salona da almak isterdim şimdilik tasarruflu ampul kullanmaya devam edeceğim.

    tasarruflu ampullerin aslında tasarruflu olmadıgı testlerle kanıtlandı üstüne birde saglıga zararlı oldugu cıktı. en kısa sürede degistirmeniz kendi acınızdan yararlı olur.
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Daha önceden duymuştum ama değiştirme fırsatım olmamıştı, uyarınız için teşekkürler. 10.5 ve 12w olan Philips ve Vestel vardı onlardan birini bulursam alırım.
  • Bu ledler sağlığa zararlı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazurat

    Bu ledler sağlığa zararlı mı?

    ledler zararsız
  • Bimde daha önce 9.95 tl ye nixon led in ledlerini satıyordu onlardan almış idim tüm eve,sonra bunlardan beyaz ve sarı da aldım denemek için,elimde farklı markalara ait 3 4 adet daha led var phılıps,lamptime,ikea nın ledi ve hepsiburada satılan ve en çok tavsiye edilen led ile bu bimin sattığı ledleri karşılatırdım,bim sattığı led ile diğer kaliteli ledler arasında zerre fark yok,
    Bim in şuan sattığı ürün tam bir fiyat performans ürünü,diğerlerimin parasıyla bir adet alınırken bundan iki adet alma şansı var,ayrıca bimde satılan ürünün menşei üretici firmasına kadar kutusunda yazmakta,
    Bimin ledlerini nerdeyse bir yıldır kullanıyoruz patlama olmadı yeni seride böyle ise,başka marka led almak akıllı adam işi değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Nixon ledin ürettiğinden ben de almıştım güzel aydınlatıyor artık satmıyorlar sanırım, sadece Powerkey marka var. Bu yeni ledler de fena değilmiş. Tekfen'in 8w 830lm ledinden daha fazla ışık verdi.
  • Arkadaşlar 1 yıl kadar önce bende indirimden Osaka 8W LED Ampul almıştım ışık şiddetinden memnun kaldım ve şu anda kullanıyorum. Kısa bir süre sonra bir marketden daha ucuza Klausa 9W led ampul aldım fakat evde duya taktığımda daha az ışık verdiğini gördüm bende Telefonuma Lux Meter diye android marketten ışık şiddetini(lümen) değerini ölçen bir program kurdum aynı uzaklıktan ve farklı noktalardan ölçtüğüm her ölçümde OSAKA LED ampulün lümen değerleri fazla idi.
    Şimdi benim ricam evinde 2-3-4 çeşit led ampul markası olan arkadaşlar bu programı kursa ve ölçüm yapsa buradaki arkadaşlara çok faydası olur. yalnız program çok hassas bil hassa telefon ampule yaklaştıkça 1 mm yakın veya uzak olsa farklı sonuçlar ortaya çıkar ölçüm doğru olmaz. en ideal ölçüm ampuleri aynı oda da test etmek.Telefonuda mesala ampulün tam altına halının üzerine konabilir ve ikinci ölçümde de odanın bir kenarına ışık açısı kenarlarda da iyi mi diye ölçüm yapıla bilir.




  • simka_3 kullanıcısına yanıt
    Programı kullanma imkanım yok ama BİM'den aldığım 9w 840lm beyaz ışık ampul aynı odada Tekzenden aldığım 8w 830 lm ampule göre daha fazla aydınlatma sağladı. Tekzendeki tavanı fazla aydınlatmıyordu.
  • 40 gündür kullanıyorum, aydınlatması iyi. Salon gibi yerlerde en az 2 tane kullanılırsa iyi sonuç alınır.
  • bu üründen 40-50 tane alacağım tavsiye eder misiniz otel için alacağım baya bi alacam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: j700

    bu üründen 40-50 tane alacağım tavsiye eder misiniz otel için alacağım baya bi alacam

    gerçekten güzel
  • Bimdeki powerkeyler gerçekten efsanedir. Özellikle sarı olanı tavsiye ederim. Sapsarı değil hafif sarımtraktır. Gözü yormaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warmwhite olan sarı aydınlatma olanını bende aldım fakat kısa sürede geçti, çalışmıyor. bilemiyorum duydan mıdır emin değil fakat güven vermedi.
  • philips marka led ampüller aldım ve eve taktım 3 ay içerisinde lambalar başladı patlamaya şu an 1 yıl oldu ve philips markası evde kalmadı bim de satılan powerkeylerden denedim harbiden efsane

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.