Şimdi Ara

BİM ciler web sitesinin ip sini nasıl alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar firewall dan ip tanımlamalarını yapıyorum.. bir sitenin ip sini yazdım.. ama farzedinki sitede yeni bir sayfa açıyor.. mesela email hesapları için yeni bir pencere açtığı gibi..
    E tabikii böylece yazdığım ip yeterli olmuyor.. ve açacağım bağlantı açılmıyor.. Eğer firewall ayarlarını tüm siteleri free yaparsam o site de açılıyor..
    Şimdi benim istediğim farzedinki masaüstünde açık olan yani o anda açık olan web sitelerinin ip sini alabileceğim bir program.. bana bu lazım.. sanırım biraz karışık oldu ama daha önce başına gelenler ne demek istediğimi anlamıştır sanırım.. yardımcı olursanız sevinirim.. Çünkü terminallerden her siteye girilmesini istemiyorum.. Herkese iyi çalışmalar..[pray][pray]



  • böyle bir programın varlığından emin değilim açık olan sayfanın ipsini almak zor ancak adresini sayfa özelliklerinden alıp ıp sini öğrene bilirsin.
  • sitenin ismine command promptan ping at öğrenirsin.örnek:pingwww.yahoo.com
  • ping sadece ana sayfayı bulmamda yardımcı oluyor odut.. zaten ana sayfanın ip sine bu şekilde izin vermiştim.. ama diğer açılan pencerenin ip sini bulmam lazım
    [dntw]
  • com promttayken
    netstat -a yaz o an bağlı olduğun heryerin adreslerini verir. tcp-udp falan her protocolü verir. ordan da adrese ping at ip al. ama adres saklanmışsa ip yi resolve edemezsin ulaşamayabilirsin.
    kısa yoldan yapayım dersen. essential nettols kur onun bi eklentisi vardı networkteki tüm bağlantıları çözüyodu. ama ağda yawaşlamaya neden olur ona göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.