Şimdi Ara

BİM 29 Ocak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
10.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    çok sağlam ve ayrıntılı açıklama olmuş
  • Powerbank alan yorum yapsin bizde alalim:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerbanki bugun aldim. 4 mavi pil ışıgından 3 tanesi yaniyordu. Şarja taktim dolmasina ragmen toplamda yaklaşık 6 saat kadar şarj ettim. Dugmesine uzun basinca arkadaki led ışık yaniyor. Plastik kasa. Cepte taşınabilir. Tahminim 5 inc telefon boyutlarinda. Bizim evde iki adet discovery1 var bataryalari 1800 mah. Bunlarin ikisininde sarjı bitip kapandi ve sirayla şarja taktim. Telefonlar kapali iken sarj oldu. Herbiri yaklaşık 2,5 saatte tam doldu. Powerbankin en son iki ışıgı halen yaniyordu. Ben beklemiyordum sahsen ikisinide sarj edebilecegini. Bakalim yarin yine batarya bittikten sonra telefonu takacagim ne kadar doldurabilecek bende merak ettim. Belki benim bataryalar eski, belki iyi şarj ediyor belkide led ışıkları net degil. Ama yinede iki kez tam doldurmasi fazlasiyla yeterli benim icin.Umarim uzun sure dayanikli cıkar. Uzerinde blitz motoma 5000mah. İn/out 5v 1a yaziyordu. Umarim yazdiklarim düşünenlere faydali olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane066 -- 30 Ocak 2016; 0:55:49 >
  • Powerbank için yardımcı olmaya çalışayım.

    Ürün çok ince fakat geniş arkadaşlar, 5" telefonu andırıyor. iPhone 5S'ten ince.

    1A giriş ve 1A çıkışa sahip şarj etmesi ve şarj olması uzun sürecektir. 2A olsa çok daha güzel olurmuş. (kullandığım şarjlı kılıf 1,5A) Teknik bilgiye sahip değilim ancak ısınmanın önüne geçmeye çalışmış olabilirler. Dediğim gibi amper ve ısınma arasında çok detaylı bilgiye sahip değilim ancak birim zamanda akan enerji arttıkça muhtemelen daha çok ısınacaktır. Burdan sınıfta kalıyor benim açımdan. iPhone 5S-5 orijinal şarj aletide 1A, fakat 1,5A'e kadar destekliyor. Teoride %50 daha hızlı şarj etmesi gerekli.

    Malzeme kalitesi olarak ince olsun diye çok ince plastik kullanmışlar, sıkınca çıtır çıtır sesler geliyor fakat çok takılmazsanız şık ve parlak bir kasası var, rijit olduğunu hissettiriyor diyebiliriz. İşçilik çok düşük tabi.

    İçinde gerçek 5000mah pil var, laf olsun diye konulmuş bir 5000mah değil. Bazen 10,000 yazıp 4000 mah pil koyuyorlar, bim muhtemelen öyle birşey yapmaz da biz yine değinelim.

    Arkasında led ışık var ve gayet güçlü. Gerekli durumlarda çok işinize yarayacaktır ve 5000 mah pil olduğunu düşünürsek uzun süre çalışacaktır. (5000mah pil için 15 mah led'in harcağını düşünsek bile ki imkansız yaklaşık 10 gün aydınlatacaktır) Led'in konumlanması muhtemelen kalınlık açısından çok kötü yerde, aletin arkasında maalesef.

    Kutudan kalem kadar kablo çıkıyor arkadaşlar, vermek için vermişler sağolsunlar

    Kullanım kılavuzunda "Şarja tak tam dolsun sonra kullan" yazıyor. 4-5 satır yazı var sadece basılı tutma olayını bile iç güdüsel buldum, kapanıp açılıyor mu onu bilmiyorum mesela.

    Ürünün içinden bir fotoğraf aktarayım;
     BİM 29 Ocak

    Motoma'nın pilini aratmama rağmen, tüm ürün belgelerini incelememe rağmen maalesef bulamadım, işkillendim biraz. 200-300 tane ürün kodunu tek tek okudum 5000mAh bir pil bulamadım maalesef.

    Sorusu olan arkadaşların sorusunu alabilirim, herkese iyi forumlar dostlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "BİM bitmiş" diyenlere sorayım veya bilenler yazsın.

    Bim'in nesi bitmiş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.