Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilkentte okuyan bu bölümle ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum . .

    Ben yüzde 50 burslu olarak kazanabiliyorum bu bölümü . . İş olanakları hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim



  • merhabalar.

    Sorunu örnek vererek cevaplıyayım. Bilgisayar bölümleri kendini geliştirmene algoritma oluşturmana ve çözümlemene bakar. Kendini ne kadar iyi geliştirirsen bölümde eğitim alırken o kadar yükselirsin. Bu bölümden mezun olup microsoft,google,havelsan,aselsan ve birçok büyük firmada görev yapmakta olan abilerimiz var. Ayrıca yine bu bölümden benim tanıdığım 2 yıl önce mezun oldu ve şuan 6000 tl maaşla çalışmakta.
  • ben ctis bölümü 2. sınıfa geçtim şuanda. bölüm gayet güzel, bilgisayar ile ilgili hiç bir şey bilmesen bile temelden başlayarak her şeyi öğreniyosun. bölümde 2 yolun oluyor bir programlama, iki network alanında dersler secebilme imkanın oluyor. bir bilgisayar mühendisine denk olmasa da bir kere adı bilkent. google'da çalışan 10 türkten biri bilkent mezunu :) daha başka soruların varsa öm' den msnini gönder böylece aklına takılan sorulara daha kolay cevap verebilirim.
  • "Langer" iyi söylemiş ben de bu bölümde okuyorum ve sorusu olanların merakını giderebilirim..

    Ayrıca Bilgisayar Mühendisine denk olmasa da diye bir tabiri de kabul etmiyorum artık dünya üzeinde hiç bir ülkede Bilgisayar Mühendisliği diye bir meslek kalmamıştır, kendinizi yazılım üzerine geliştirmek istiyosanız bu bölüm sizin için uygun yok ama ben Biyoloji Fizik ve Kimya da görmek istiyorum ilerde program yazarken lazım olur diyorsanız o zaman sizin gideceğiniz yer Bilgisayar Mühendisliği bölümüdür...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.