Şimdi Ara

Bilgisayarımda oturum açmadan siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, dün bilgisayarımı kargodan aldım. Bilgisayar 2 ay hiç açılmamıştı. Bilgisayarımı aldıktan sonra kablolarını takıp açtım. Bilgisayarım siyah ekran sorununu verdi. Bende normal bir Windows sorunu diye düşünüp format attım. Sonra dxdiag'tan ekrana girdikten sonra ekran kartı adının "Microsoft Görüntü Bağdaştırıcısı" olduğunu gördüm. Ekran kartını görmeme sorununun driver indirmediğim yüzünden olduğunu düşünüp driver indirdim. Driver'ı indirdim kurmaya başladım kurarken bir daha siyah ekran geldi ve klavyedeki her şey işlevsiz bir hale geldi. Sonra res attım ve aynı işlemi tekrarladım. Yine aynı oldu. Sonra bilgisayarımın ekran kartını söküp taktım ve bilgisayarı açtıktan sonra bu sefer oturuma girmeden ekran siyahlaşmaya başladım.



    Sonra güvenli moda girmeyi başardım. Ama driver güncellemesi yapamıyorum (sorun dijital imza sorunu) sorunu devre dışı bırakamadığımdan uğraşmadım. Lütfen bu sorunun çözümü nedir?



    Sorunun videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=2nw_wLSTNhw&feature=youtu.be

    Ekran kartım: AMD Radeon R9 280x







  • güvenli modda yüklü driverı kaldır. internetteki windows sürücü imza zorlaması devredışı bırakma videosunu izleyip devre dışı bırakıp driverı yükle. sorun çözülmezse ekran kartı arızalıdır.
  • start_system kullanıcısına yanıt
    Güvenli modda sürücü işlemini zaten denemiştim işe yaramadı. Sürücü imza zorlamasını devre dışı bıraktığım zaman yine siyah ekran geliyor.
  • Rem ve ekran kartını sök yeniden tak...ya da en iyisi bütün PC'yi sök sonra yeniden topla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.