Şimdi Ara

bilgisayarımda ciddi bir sorun var!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son günlerde bilgisayarım aniden kapanıyor açma kapama düğmesindeki ışık yanıyor ama bilgisayar kapalı .kasanın arkasındaki on/off düğmesini kapatıp açınca anca açılıyor.tabii bi süre sonra gene aynı şey oluyor.ben kasadaki güç kaynağından şüpheleniyorum.ama sizlerede sormak istedim.yorumlarınızı bekliyorum.umarım anlatabilmişimdir.teşekkürler.



  • Kasada herhangi bir parça değişikliği yaptınmı dediğin gibi güç kaynagı yetersiz kalmış olabilkir yada arızalıda olabilir acılışta takılıyormu, windows ekranı gelinceye kadar?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gssmartboy

    Kasada herhangi bir parça değişikliği yaptınmı dediğin gibi güç kaynagı yetersiz kalmış olabilkir yada arızalıda olabilir acılışta takılıyormu, windows ekranı gelinceye kadar?


    açılışta herhangi bir takılma olmuyor ancak kasada şöyle bir sorun var: kasa fanı birkaç öncesine kadar sorunluydu aşırı bir ses çıkarıyordu bende yağ döktüm ve birazda olda ses azaldı.arasıra gene ses çıkarıyor ama pc yi yeniden kapatıp açınca ses kesiliyor.
  • kardesim anladıgım kadarıyla senin sogutma sisteminin sogutma sisteminde sorun var ben degiştir derim dene yinede sen işlemci cok ısınınca bastan baslar sen yinede dene kardes kolay gelsin
  • aynı sorun bende de mevcut bilgisayar kendiliğinden kapanıo fişi çekip bi 10 saniye bekleyince tekrar açabiliorum anca. muhtemel problem güç kaynağı o nedenle en kısa zamanda değiştireceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.