Şimdi Ara

bilgisayarıma ve modemime uzaktan giriyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar , benim önemli bir sorunum var. bilgisayarım ve modemim uzaktan yönetiliyor. bir gün internet explorer , internet seçenekleri , bağlantılar bölümünde , proxy ayarları algılanıyor diye bir yazı gördüm. o günden sonra modemim ve bilgisayarım uzaktan kontrol edilmeye başlandı. pc de street fighter 4 oynuyorum , update edicem çok uzun sürüyor update i , bazı oyunları kurması gereğinden çok daha uzun sürüyor , bir dolu hata mesajıyla karşılaşıyorum , steam de bütün oyunların update i bitiyor sonra yeniden başlıyor , team fortress 2 yi 40 dakika oynadın diyor ama ben oynamamış durumdayım , arkadaşın online diyor online arkadaşım yok , otomatik güncelleştrmeleri açıyorum kapıyorlar , ya da kapıyorum açıyorlar , bilgisayarda trojan bulundu diyor trojan yok , dvd rom a dvd takıyorum bazen görüyor bazen görmüyor , bir program yüklüyorum , yüklemesi takılıyor uzun süre yüklemiyor , uzaktan ses kartı programımda mikrofonu açıp cızırtı yarattılar , monitörümün driver ını silip herzini düşürüyorlar , craagle çalışıyordu çalışmaz hale geldi , oyunu yüklemek için klasör yaratacağım. \ işaretini yapacağım. bu işaret her seferinde çıkmıyor. klavyeden bu işareti basmamı engelliyorlar. bilgisayarda her yaptığım ilk seferde değil ikinci seferde oluyor , ilk sefer hep hatalı oluyor. counter strike'da serverlar sorunsuz olmasına rağmen server'lara girmek için basıyorum , server is not responding (server yanıt vermiyor) diyor. pc'mde genelde hata vermesiyle ilgili bir dolu sorun oluyor.
    modemin internet ışığı ben basmadığım halde yanıp sönüyor. gears of war da oyuncu ararken port ışığıyla internet ışığı senkronize bir şekilde yanmıyor. bilirsiniz oyuncu ararken port ışığıyla internet ışığı aynı anda yanıp söner. bende öyle olmuyor port ışığı az internet ışığı çok yanıyor , ya da ikisi senkronize şekilde yanmıyor. xbox 360'ımda: Your firewall is strict. You may have poor network experience diyor (Güvenlik duvarın katı. Zayıf network performansı alabilirsin) diyor. Halbuki benim firewall'um modem ayarlarında kapalı. Uzaktan firewall'umu hep açık tutuyorlar. Gears Of War'da Horde modunu oynuyorum. Bir süre sonra beni oyun dışına atıp. Your connection to the host has failed diyor. Xbox 360'ımın harddiskine oyun install ediyorum , play from harddrive seçeneği çıkmıyor. şarjlı bataryamın pili daha üçüncü seviyedeyken , guide tuşunun çevresindeki ışıklar dönmeye başlıyor , halbuki bunun şarjlı bataryanın pili birinci seviyedeyken olması lazım. pili uzun süre şarj ediyorum hemen azalıyor nedensiz yere "Connection To The Host Lost" (Oyunu kuran kişiye bağlantı kaybedildi) ve "Connection To The Host Timeout" (Oyunu kuran kişiye bağlantı zaman aşımına uğradı) hataları alıyorum.
    Connection Lost
    Your connection to the host timed out

    Bağlantı kayboldu.
    Sunucuya olan bağlantı zaman aşımına uğradı , hatası alıyorum. unreal tournament 3'de online oyuna bağlanıyorum , hemen ardından connection failed yapıp beni oyundan düşürüyorlar ,

    Connection Failed
    The connection to the host failed. You cannot join the game session.

    Bağlantı başarısızlığa uğradı.
    Oyunu kuran kişiye bağlantı başarısızlığa uğradı. Oyuna bağlanamazsın , hatası alıyorum

    Strict Firewall
    You may have a poor network experience because of your firewall settings. Verify your firewall's security settings

    Katı Güvenlik Duvarı
    Güvenlik duvarı ayarlarından dolayı zayıf network performansı alabilirsin. Güvenlik duvarının güvenlik ayarlarını doğrula.

    Arkadaşlar bayağı uzun oldu ama size bütün sorunlarımı aktarabilmek istedim , lütfen yazıyı bütünüyle okuyup bana yardım edebilirseniz çok sevinirim. Zaten yazıyı okumanın tamamı çok da uzun sürmez , sadece yazması uzun :) bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler. İyi akşamlar.







  • HİÇ OYUN OYNAMAM ancak eğer PC nize birisi uzaktan erişiyorsa MODEM FİREWALL - PC yede ZONE ALARM / KARPERSKY kurabilirsiniz.

    verdiğiniz örnekler çok eskiden 1 adet resim yollanarak , dışardan farklı bir prg ile pc ye erişme sağlanması gibi bir duruma yakın , arşivinizi başka bir pc de hdd yi taratarak yedekleyin , sonra biçimlendirin

    yeni işletim sistemi - yeni bir firewall + virüs prg + adsl modem ayarları ile sorununuz düzelcektir. ANLATTIKLARIM kopyalama hariç 1,5 saatinizi alır şifre / tarayıcı güvenlik ayarlınızıda değiştirin.




  • hiç bu kdr yazı yazmanıza gerek yok. modeminizin arayüz şifresini değiştirin.norton yada kaspersky internet security kurun. bu kadar.
  • 192.168.2.1 adresine girin oradan modem arayüz şifresini değiştirin.Daha sonra Kaspersky İnternet Security gibi sağlam bir antivirüs ve firewall kurun.Modem arayüzüne girişte şifre sorarsa admin admin gibi bir şeydir.İnternette modeminizin default şifresini bulabilirsiniz.
  • abi aynen yaa yardım edin benimkindede aynı sorunlar var acil yardımmmm ne olur yardım edin ne yapa bilirim format falan bu işi yokedermi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaraBela23

    abi aynen yaa yardım edin benimkindede aynı sorunlar var acil yardımmmm ne olur yardım edin ne yapa bilirim format falan bu işi yokedermi ?


    yedek alıp formay atarsanız çok iyi olur. zaten modem güvenlik ayarları ve pc ye kurulacak firewall ile sorununuz çözülecektir. HDD yi yedeklerken muhakkak AKFTİ bir virüs prg ile taratıp, sonrada başka PC de de taratın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acbold

    hiç bu kdr yazı yazmanıza gerek yok. modeminizin arayüz şifresini değiştirin.norton yada kaspersky internet security kurun. bu kadar.


  • modem arayuzunden şifre koyun kımse gıremez takı truva atı keyloger vb zararlı yazılımları yıyene kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.