Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM ISINDI, KAPANDI VE AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler ben 2021 yılının güz döneminde Acer Nitro 5'in oyuncu laptoplarından bir model almıştım. 3 yıl sorunsuz bir şekilde kullanıyorken son aylarda iyice ısınma sorunu artmaya başladı. Bilgisayar oyun oynarken zaten ısınıyordu ama son zamanlarda sadece Google'da Opera'da gezerken bile bilgisayarın sıcaklığı 90°'a kadar çıkıyordu. Dün yine çok ısındığını fark edip fanları maksimuma alacaktım ki bilgisayar tak diye sanki şalterler atıyormuş gibi kapanıverdi. Dünden beridir de herhangi bir tepki yok. Şarj dahi olmuyor. Açma düğmesine uzun basıyorum bir tepki yine yok. Teknik servisi aradım İstanbul'a gönderin biz bakımını yapalım dediler. Göndermeden önce başlk açayım dedim var mı bir fikri olan?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • bataryayı söküp 5dk dakika bekletip bataryasiz bir şekilde sarj aletini bağlayıp açın. açılırsa tekrar kapatıp bataryayı takıp açın. sonra devam edin. bunlar bir işe yaramaz ise servise göndermeniz gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır deneyeceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Soapmactavish0 S kullanıcısına yanıt

    sonucu da yazarsanız sevinirim. kolay gelsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan onu yapacak malzeme yok bende. Bilgisayarın vidalarını açacak tornavidadır, bataryayı sökmesidir falan. O nedenle bi tanıdık bilgisayarcı abimize götürüyoruz orada deneyeceğiz bakalım inşallah olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani hocam şansınızı zorlamışsınız, 3 yıl içerisinde termal bakım görmemiş cihaz. Kendiniz de söylüyorsunuz basit bir browser açıkken 90 dereceye ulaşmış sıcaklık, kapatıp gidip 100-200₺ verip termal bakım yaptırmak çok mu zor geldi? Umarım sıcaklık artışından dolayı lehimler zarar görmemiştir.

  • hocam teknik servis'e götürün bi temizlik yapsınlar içine

  • tst- kullanıcısına yanıt
    Hocam son birkaç haftadır zaten sürekli konuşuyordum arkadaş çevremle şu bilgisayarı bi temizlemem lazım falan gibisinden hep aklımdaydı fakat bende veya çevremde bu temizlikleri vsı yapacak malzeme yok. Ayrıca şansımı seveyim tam bu aralar temizlik aklımdayken gitti bilgisayar. İnşallah ciddi bir şey yoktur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Şuan bilgisayarlardan anlayan bi öğretmen abimiz var tanıdık. O bakacak ne yapabileceğine. Eğer bir şey yapamazsa veyahut anlamazsa zaten son çare servise yollayacağız yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.