Şimdi Ara

Bilgisayarım anormal derecede fazla kasıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarı açtığım anda ilk 10 dakika birşey yok fakat belli bir süre geçtikten sonra hiçbir uygulama açık değilken bile masaüstünde kasıyor okadar.

    Şüphelendiğim Konular:
    Virüs:camstuido diye bir şey çıktı taramalrda hemen karantinaya aldım sildim belki bbundandır (şuanda yazarken bile kasıyor :D)
    Hardware Updateleri:Bu gün sabah driver boosterdan gt720 nin güncellemesini yaparken bi anda kapandı yarıda kurarken sonra siyah ekranda kaldı bende pc ye restart attım hemen tabii bişey olmadı ama o saatden sonra kasmalar başladı.

    Bilgisayar özelliklerim:
    4gb ram
    intel i3
    nvidia gt730
    (dostlar daha aryıntılı yazardım ancak herhangi birşey açmam okadar zor oluyorki kasmadan üzgünüm)



  • Şimdiden teşekkürler :)
  • Biglisayarınıza Hard disk sentinel programını indirip kurun. Daha sonra program açıldığında sekmeler arasında geçiş yapmadan gelen ilk ekranın görüntüsünü çekip buraya bir atın. Diskinizde veya disklerinizde bir sıkıntı olma ihtimali var.

    Kolay gelsin.
  • Arka planda hala güncelleme olabilir ctrl+alt Del yap disk kullanımına bak masaüstü açıkken masa üstü boştayken %70 i geçiyorsa hala bişiler yapıyor bazı yerlerde onu bulman lazım ve bir üst yorumda ki arkadaşın dediği gibi disk problemin olabilir kontrol edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.