Şimdi Ara

Bilgisayarım 1 saniye çalışıp kapanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Bilgisayarım da şu şekilde bir problem oluştu. Güç düğmesine basıyorum 1saniye elektrik geliyor arkasından duruyor. bu işlemi 15 - 20 defa tekrarladıktan sonra açılıyor sanki marş motoru misali açılınca da hiçbir problem yokmuşçasına kullanabiliyorum bir problem olmuyor. Modemim ve bilgisayarım aynı prize takılı olduğundan bilgisayarı kullanmadığımda fakat internet gerekli olduğundan fişe takılı oluyordu. Arkadaşım bunun bir problem yaratabileceğinden bahsetti güç kaynağı için. Bende araştırdığım kadarı ile yapabileceklerimi yaptım Bios pilini çıkarıp jumper yaptım, anakartın bağlandığı vidalaın altına anakart ile değdiği yüzeye plastik parça koydum conta benzeri son olarak ramleri çıkardım denedim ama nafile ne zaman çalışmak istediğine kendi karar veriyor Problem anakartımda olsa açıldığı zaman kullanamam diye düşünüyorum. Bu sorunu yaşamış veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Sistemim;
    Ana kart : Msi gaming7
    İşlemci : İntel i7 4790K
    Ram : 16Gb Gskill ram
    Ekran kartı : Msi Gtx 970 gaming 4
    Güç kaynağı: 750W Cooler master
    Kasa : Cooler master Haf942
    İşlemci soğutucu : Cooler master Nepton 140XL







  • Uzay kurulumu yapabilirsin.Aynı sorun mu tam çözemedim ama bir iki ay önce benim bilgisayar da açtığımdan 2 3 saniye sonra reset atıyordu.Sonra uzay kurulumu yaparak işlemciyle alakalı olduğunu anladım.Yerinde düzgün takılıydı ancak ne hikmetse tekrar takıp çıkarınca düzeldi sana da yararlı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayni sorun olmustu buna benzer ama tek farki acildiktan 5 10 dk sonra kapaniyordu en sonunda guc kaynagindan oldugunu anlamistim sen yinede dikkatli ol ve guc kaynagini falan kokla yanik kokusu geliyor mu diye sonra diger parcalarda mefta olmasin tabi dusuk ihtimal kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.