Şimdi Ara

Bilgisayardan yanık kokusu geldi ve fps düştü yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar counter strike oyunu oynarken oyun bir anda takıldı kaldı baktımki ekran kartı fanına data kablosu değmiş ve fanı donmesini engellemiş ve bir yanık kokusu aldım hemen bilg. kapadım ve ekran kartını cıkattım baktım bir sorun yok bilg. tekrar açtım ve bir sorun yok fakat oyuna tekrar girdim ki fps yerlerde dedim oyun oynayamıyorum film izliyim film dona dona hareket ediyor :( sizde ekran kartının belli bir yerimi yandı acaba nedeni ne olabilir???? yardımlarınızı bekliyorum...



  • O şekilde kullanmayın anakarta da zarar verebilirsiniz. Yanık konkusu geldi ise mutlaka üzerinde hasar gören biryerler olmuştur. En sağlıklısı başka bir ekran kartı deneyip anakartta problem yok ise yeni bir ekran kartı almanız.
  • Bende de oyun oynarken sürekli bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyordu. Daha sonra bilgisayar açıldıktan 1-2 dk. sonra kapanmaya başladı. Servise aldığımda ise anakartın sıcaktan dolayı yandığını öğrendim. Sanırım sende de aynı şey olmuş.
  • Ekran kartı üzerindeki kapasitör yada entegrelerden bazıları yanmış olabilir, çalışma esnasında problemli eleman zaten aşırı ısınarak kendini belli edecektir. Ancak bunu kendi düzeltme imkanın bulunmadığından çok ta uğraşma, servise götür, yapılabilecek birşey..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.