Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAN HARİCİ EKSTRA HDMI ÇIKIŞI ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS X415JF-BV004T Laptop um var. Laptopa kendi ekranı hariç 2 monitör bağlamak istiyorum. Bunu hdmi cogaltıcı ile yapmanın bir espirisi yok çünkü aynı görüntüyü 3 yere verdiriyor. Benim istediğim ekran yineleme değil ekran genişletme 3 ekranı da ayrı ayrı kullanmak. Bunun için bilgisayarımda 1 adet hdmı cıkışı var vga cıkışı yok , type c cıkışı var ama sadece dosya paylaşımı için ona typ c hdmı konverter taktıgım zaman çalıştırmıyor. Fotoğrafları da paylaşıyorum varsa bir çözümü paylaşırsanız sevinirim.

    BİLGİSAYARDAN HARİCİ EKSTRA HDMI ÇIKIŞI ALMAK


    BİLGİSAYARDAN HARİCİ EKSTRA HDMI ÇIKIŞI ALMAK







  • Bu kullanım için USB Type-C girişinizin video çıkışı işlevine sahip olması gerekmektedir. Sahip değilse bu dock station işinizi çözmez.


    BİLGİSAYARDAN HARİCİ EKSTRA HDMI ÇIKIŞI ALMAKBilgisayar Mühendisliğiyoutube
    laptopta iki ekran kullanma, laptopta iki monitör, laptop çift monitör takma, laptopa 2 monitör takma, laptop çift ekran yapma, laptop 3 ekran yapma, 3 ekran yapma, laptop 3 ekran bağlama, 3 monitör yapma, 3 ekran bağlama laptop çoklu ekran desteği, ekran ayarları, monitör ayarları, monitörler laptop bağlantısı, monitör nasıl bağlanır, laptop hdmi dönüştürücü, type c to hdmi, type c to hdmi dönüştürücü, windows 10 çift monitör ayarlama, hdmi ile çift ekran, çift monitör ayarları, windows 10,
    https://www.youtube.com/watch?v=ANl3TmM75nk


    BİLGİSAYARDAN HARİCİ EKSTRA HDMI ÇIKIŞI ALMAKShiftDelete.Netyoutube
    #Swiss #SwissCharger #GörüntüAktarma Hediye için yapmanız gerekenler: https://www.instagram.com/p/B75daL6AcyQ/?igshid=1e8dbyxa6ym62 https://shiftdelete.net/swiss-charger-ile-telefondan-tv-4k-goruntu-aktarin Ürünün fiyatı ve satın alma linki https://bit.ly/2U5AaON İsviçre çakısı gibi çok yetenekli Swiss Charger ile telefondan TV'ye 4K görüntü aktarım kablosunu inceliyoruz ve videomuzda bu kabloyu takipçilerimize hediye ediyoruz. Telefon ya da tabletlerimizdeki görüntüyü televizyonlara aktarmayı hepimiz zaman zaman istiyoruz. Hem iş yerinde hem de evimizde, pek çok farklı alanda telefon ya da tabletteki görüntü ve sesi, minimum kayıpla aktarmak istiyoruz. Swiss Charger ile telefondan TV'ye 4K görüntü aktarın! Swiss Charger, hem aynı anda 4K çözünürlüğe kadar TV'ye görüntü aktarabiliyor, hem de ses aktarabiliyor hem de telefon ya da tableti şarj edebiliyor. Aynı anda pek çok yeteneğe sahip olan bu kablonun uzunluğu ise 1.8 metre. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler... Swiss Charger ses ve görüntü aktarım kablosuz özellikleri Swiss Charger ses ve görüntü aktarım kablosuz özellikleri arasında tabii ki telefondan TV'ye kolaylıkla görüntü aktarımı yapabilmesi yer alıyor. Telefondan ya da tabletten ekrana görüntü aktarmaya olanak sağlayan kablo, hem iOS hem de Android işletim sistemi ile uyumlu. Micro USB dışında HDMI desteği de bulunan kablo ile her yerden görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ►► https://goo.gl/IIKYIK ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ; Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws Google+ ►► https://goo.gl/6jRF18 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Kl9oaZiXgvQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 24 Haziran 2022; 16:3:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.