Şimdi Ara

bilgisayardan fax yollarken...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • symantec in fax programını kullanıyorum.benim sorunum şu.normal bir numaraya fax yollarken hiçbir sorunum yok ancak santrale faxı nasıl yollayacam onu bilmiyorum.
    şöyleki aradığım yerin telefonu ve fax ı aynı numara.aradığımda telesekreter fax için 5 e basın diyor.ben programla aradıktan sonra nasıl 5 e basıp fax çekebilirim?



  • Ben de winfax kullanıyorum ama istediğiniz şeyin pek mümkün olduğunu sanmıyorum.Yani programda öyle bir özellik yok bana göre ki hiçbir fax programında olacağını da sanmam çünkü bu karşı tarafca uygulanan değişik bir uygulama..

    Ben böyle durumları şununla aşıyorum.Bilgisayarın yanında fax gönderme özelliği olan bir de yazıcı var.Bir splitter taktım,böyle durumlarda splitter'dan fax hattını hemen yazıcıya aktarıp oradan faxları gönderiyoruz.
  • bendede var benzer bir yazıcı..canon MF4320.peki ondan nasıl yollayabilirim?normalde fax modundayken numarayı yazıp ok tuşuna bastığımızda fax çekiyodu ama onda 5 e bascağımz yerde nasıl basabilirizki?
  • Onun dışarıya sesi verebilen bir hoparlörü mevcuttur..Zaten fax sinyal sesini alabilirsiniz.O esnada tele-sekreterin de sesini duyarsınız.Fax için 5 e basın diye.O sırada 5 e basacaksınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.