Şimdi Ara

Bilgisayar toplama konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzatmadan hemen gireyim konuya, kardeşim(16) profesyonel e-spor oyuncusu olmak istiyor, takip edebildiğim kadarıyla epey de iyi bir oyuncu, fakat kullandığı bilgisayarın(8 yıllık) performansının, oyundaki yeterliliğini etkilediğini düşünüyor düşük kare hızı sebebiyle. Benden isteği üzerine aileyi onu desteklemesi konusunda ikna edebildim ve şuan 4000-5000 TL'lik bir bütçeyle ona yeni, sadece e-sporcu olma hayaline destek amaçlı bir bilgisayar alabileceklerini söylediler. Ve tabii ki arabulucu olarak benden bu bilgisayarı toplamam istendi sonuç olarak. Ama benim bu konuyla alakalı hiçbir bilgim yok, kendim de bir oyuncu olmama rağmen.

    Birkaç gündür bakıyorum, ama bilgiler çok dağınık ve gereksiz detaya giriliyor bazı yerlerde kafam da karıştı doğrusu. Aklıma son çare olarak buraya sormak geldi. Şimdi ortada bir de ekonomik boyutu var konunun, kur durumu ortadayken bu bütçeyle bir bilgisayar toplamak ne kadar mantıklıdır, onun yerine hazır oyuncu laptoplarından alsak daha mı iyi yaparız, veyahut tamamen başka bir açıdan; daha önce bu yola girmek isteyip(e-spor oyunculuğu) benzer seçimlerle karşı karşıya kalmış kişilerin kendi tecrübelerine dayanarak önermek istedikleri şeylere de tamamen açığım şuanda. Ayrıca mümkünse parçaları seçilmiş kasayı toplayıp gönderebilen bir oluşum var mı, sanırım Itopya yapıyor bunu, ama dediğim gibi pek bilgili olmadığım için ne kadar güvenilir olduklarını bilmiyorum, bu konuda da rehberliğe ihtiyacım var.

    Zaman ayırıp okuyanlara ve cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim, iyi günler.







  • Bütçeyi birazcık daha yukarı çekerseniz F/p ürünü bir kasa toplamanız mümkün bir de monitör bütçeye dahil mi ?
  • Evet Monitör de bütçeye dahil. Ya da işte şöyle söyleyeyim monitör de 8 yıllık olduğundan yeni donanımla beraber kullanıldığında problem çıkaracağını varsaydım otomatik olarak, ne kadar doğrudur bilemem. Yanlışsa eski monitörü kullanabiliriz sanırım, yeterince iyi çünkü problemi falan da yok.


    Yukarı bu arada.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.