Şimdi Ara

Bilgisayar tıkladığım her şeyi silmek istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Birkaç ay önce Lenovo G50-70 dizüstü bilgisayar aldım. Freedos'tu. Windows 8.1 yükleyip kullanıyordum. Birkaç gün önce ilginç bir sorun belirdi. Bilgisayarda üzerine sol veya sağ tıkladığım dosya, klasör, kısayol gibi ne varsa hemen "bunu geri dönüşüm kutusuna göndermek istiyor musunuz" şeklinde uyarı vermeye başladı. Aynı günlerde açılırken veya yeniden başlat komutu verdiğimde 1 dk. kadar "bip bip bip" uyarısı verip açılmaya başladı. Format atıp Win 8.1 yeniden kurdum, sorun devam etti. Formatlayıp Win 7 kurdum, sorun yine devam etti. Diskleri sil, birleştir, biçimlendir gibi işlemler yapıp Win 8.1 kurdum, sorun yine çözülmedi. Yalnız arada bir sorun kendiliğinden kaybolup sonra tekrar ortaya çıkıyor. Artık çıldırmak üzereyim. Lenovo teknik destek hattındaki görevli uzaktan bağlandı, o denerken hiçbir sorun oluşmadı. Telefonu kapattıktan 15 dk. sonra yine aynı sorun. Üstüne tıkladığım her şeyi siliyor. Harici bellektekileri de siliyor. Garantili ürün olduğu için teknik servise yollayacağım, ama biliyorum ki eleman bilgisayarı açacak ve hiçbir sorun görmeyip bana geri yollayacak. Çünkü ne zaman sorun çıkaracağı, ne zaman çıkarmayacağı belli olmuyor. Ama %80 oranında bu sorunla karşılaşıyorum.







  • Hocam, del tuşunda bir sıkıntı olabilir mi acaba, biliyorum çok basit gibi ama aklıma öyle bir durum olabileceği geldi.
  • MikuriNN kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı. Bilgisayarı düzeltmek için o kadar iş yaptım, bu hiç aklıma gelmedi. Teşekkürler
  • Hocam acil bana da ulaşır mısınız mausla nereye dokunsam silior sinir oldum lenovo klasörünü sildi bazı uygulamalarımı komple kaldırdı şuan alttan gugıla bastım bişey silmesin diye bişeylere bakmam lazım fakat kendi klasörüme basarsam komple silcek sildiği şey geri dönüşüm kutusunda olmuyor o yüzden dokunmuyom hiç bir şeye sekmeyi kapattığım an bi uygulama daha silincek o yüzden sekmeyi kapatmıcam sorun çözülene kadar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.