Şimdi Ara

Bilgisayar Tetiklemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarın fişini çekip statik elektirği boşaltınca açılıyor fakat kapatıp direk açmaya çalıştığımda açılmıyor. İki farklı psu ile denedim sorun devam ediyor. Bilgisayarı açtığımda anormal bir durum yok oyunda ve yükte gayet normal çalışıyor. Oyun oynayıp kapatıyorum yeniden açmak istediğimde tuşa basarak tetiklemiyor. Fişi söküp takıyorum açılıyor. Sorun ne olabilir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Kısadevre var gibi görünüyor . Anakartı kasaya direk vida ile mi taktınız yoksa papuç üzerine mi taktın? Anakartı çıkartıp arkasını güzelce tinerle temizleyip takın. Boşta Hiç bir kablonun ucunun anakarta değmediğinden emin olun. Güç kablonuzu değiştirin. Prizi 3lüden alıyorsanız prizi değiştirin yada başka bir prizden elektrik alıp deneyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mertcnoz kullanıcısına yanıt
    Bu gün sabahtan akşama kadar farklı varyasyonlar denedim. En son geldiğim nokta biostayken bilgisayarı kapatırsam tekrar tetikleyip açılıyor fakat windows açıldıktan sonra kapatınca tekrar açılmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %100 kısa devre sorunu. Bir benzeri başıma gelmişti, komple sistemi sök tek tek dikkatli şekilde yeniden topla ve anakarta vida atarken altına plastik pullarını koymayı, sıvı soğutma varsa arka plakadaki kauçukları düzgün takmayı unutma. Mutlaka bir yerde hata yapıyorsun ve anakart şase yapıyor o yüzden sistem sürekli kendini korumaya alıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.