Şimdi Ara

Bilgisayar Tamiri ve Anakart tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa’da 2014 yılından itibaren başlayan hızlı tempolu ile birlikte Bursa Osmangazi’de bilgisayar tamiri, laptop tamir, notebook tamiri, ve bilişim teknolojileri olarak hem donanımsal hemde yazılımsal olarak sizlere hizmet vermeye başladık.2014 yılından beri bir çok alanda olmak üzere yüzlerce kişinin ve firmanın çözüm ortağı olduk.Bu zaman zarfında gerek gece yarısı gelen bilgisayar tamiri yada bilişim anlamında tüm sorunları sizlerele birlikte çözüme kavuşturduk.Bize bu anlamda güvendiğiniz için siz değerli müşterilerimize daima daha iyi ve daha hızlı ulaşma arzumuz artırdınız. Bursa’da laptop tamiri ve acer ,dell,hp ,toshiba ,asus ,casper,msı,ve diğer markalar olmak üzere bir çok markaya hizmet verdik ve veriyoruz.Masa üstü bilgisayarlarınızda en düşük maliyetli hizmetimizi sizlere sunduk.
    Firmamız 2018 yılında birçok alanda hizmetlerine devam etmektedir. Güvenlik kamerası montajı, alarm sistemleri, otomatik kapı ve diğer gsm modüllerin de daima lider olmaya çalışmıştır ve sizlerin sayesinde başarmıştır. Bursa’da verdiğimiz hizmetlerin arasında internet arızası ve hat bulma hat çekme ve uzaktan destek imkânı ile sizlere en iyi hizmeti en kısa zamanda sunmuştur.

    Grafik tasarım ve web yazılımlarımız ile birçok firmanın web sitesi ve yıllık bilgisayar bakım anlaşmasını yapmıştır.Uzun süredir bizim ile birlikte çalıştınız için biz teşekkür ederiz. Bilgisayartamir.net olarak hedefimiz daima Bursa’nın en büyük %100 memnuniyetle hizmet veren firması olmaktır.

    Dolayısayla biz bilgisayar ve bilişim sektöründe yaşanan büyük boşluğu doldurarak bilgisayar servisi ve tamiri bakımı onarım konusunda yeri doldurulmaz bir güven ve itibar inşa ettik.Firmamız Bursa ili ve ilçelerinde 7/24 acil bilgisayar servisi ve acil bilgisayar tamir konusunda mobil olarak daima sizlere hizmet vermektedir.Bilgisayar Tamiri ve Anakart tamiriBilgisayar tamirbilgisayar tamir







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.