Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans Son Dönem İçin Proje Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği üzerine tezsiz yüksek lisans yapıyorum, iki dönem bitti, proje dönemine gireceğim. Ne tür bir proje yapabilirim, daha önce bilgisayar mühendisliği üzerine yüksek lisans yapmış arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 31 Temmuz 2022; 22:9:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam merhabalar,


    Bilgisayar mühendisliği gibi bir bölümde proje için aslında sınır yok. Kendi mobil uygulamanızı geliştirebilirsiniz, ya da yüz tanıma sistemlerini kullanarak aslında bir algoritma geliştirebilirsiniz. Örneğin bilardo masasında yer alan topların machine learning ile eğitildiği, daha sonrasında tutarlı bir şekilde her topun başarılı bir şekilde deliğe sokulduğu bir proje olabilir.

  • Farklı veritabanlarından tablo kooyalayan bir uygulama olabilir mi? Örneğin access veritabanını kaynak olarak gösteriyorsunuz, hedef veritabanı Oracle yada SQL Server olsun, access dosyasındaki tabloyu, uygun data tipinde creatr edecek, ve insert işlemini başlatacak bir uygulama.

    Kaynak ve hedef için datasource tanımlama ekranı. Sonra kaynaktan hedefe tablo kopyalayıp veri aktarımı yapacak sayfa gibi. Kaynak excel, Axess, SQL Server yada Oracle olabilir. Hedef ise SQL Server yada Oracle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.