Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği okuyanlar gelebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısaca bir okul gününüzü anlatır mısınız? Dersleri nasıl işliyorsunuz? Derslerde bilgisayardan mı not tutuyorsunuz yoksa defter kitap olayı devam mı ediyor? Genel olarak keyifli yanları ile birlikte size sıkıcı gelen noktaları paylaşırsanız sevinirim. Bu bölümü 4-5 yıldır istiyorum ve kısmetse bu sene yerleşeceğim. Bana genel olarak bölüm hakkında, dersler hakkında bilgi verirseniz ve uymam gereken tavsiyeleri belirtirseniz sevinirim.



  • Kimse cevaplamamış ben bir şeyler yazayım bari.Elektrik Elektronik okuyorum 1. sınıfım.Hazırlığı atladım.Bilgisayar ile derslerimiz neredeyse aynı şu an.Onlar java alıyor biz C alıyoruz.İkinci dönem biz de javaya geçeceğiz.Fizik matematik lisedeki gibi formül falan filan.Not tutan birisi değilim hiç not tutmuyorum ama istersen bilgisayarına not tut ister kağıda ister tablet çıkar kalemiyle karala, kimsenin umurunda değil açıkçası ne yaptığın.Türk Dili Edebiyatı haricinde tüm dersler İngilizce işleniyor bu arada.İstersen derste aç laptopu counter strike oyna.Huzursuzluk vermediğin sürece kimse sana bir şey söylemez.Başka ne söyleyeyim bilmiyorum.Sen sor ben cevaplayayım.Endüstri, Bilgisayar, Makine vs. her bölümden arkadaşım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodbanger

    Kimse cevaplamamış ben bir şeyler yazayım bari.Elektrik Elektronik okuyorum 1. sınıfım.Hazırlığı atladım.Bilgisayar ile derslerimiz neredeyse aynı şu an.Onlar java alıyor biz C alıyoruz.İkinci dönem biz de javaya geçeceğiz.Fizik matematik lisedeki gibi formül falan filan.Not tutan birisi değilim hiç not tutmuyorum ama istersen bilgisayarına not tut ister kağıda ister tablet çıkar kalemiyle karala, kimsenin umurunda değil açıkçası ne yaptığın.Türk Dili Edebiyatı haricinde tüm dersler İngilizce işleniyor bu arada.İstersen derste aç laptopu counter strike oyna.Huzursuzluk vermediğin sürece kimse sana bir şey söylemez.Başka ne söyleyeyim bilmiyorum.Sen sor ben cevaplayayım.Endüstri, Bilgisayar, Makine vs. her bölümden arkadaşım var.

    Eyvallah hocam ya zaman ayırıp cevaplamışsın soruma yanıt aldım teşekkür ederim.




  • Sıkıcı gelen kisimlari soyliyeyim matematik ve fizik gibi dersler. 2.sinifta cebir, diferansiyel vs. Bunlar yerine daha guzel yararli dersler olabilir. Tabi bu benim fikrim. Onun disinda verilen odevler ve projeleri en iyi sekilde yapmaya calisman her zaman yararina olur. Interneti iyi kullanmalisin, cogu yapamadigin zorlandigin seyin cevabi orda olacak. Copy paste yap demiyorum ama takildigin yerlerde internetten yardim almak ve arti bikac sey daha ogrenmek guzeldir. Arkadaslarinla arani hep iyi tut habire bilgi alis verisi icinde olun.
    Aklima simdilik baska bisey gelmiyor. Umarim istedigin bi okul varsa kazanirsin, basarilar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zagor0167

    Sıkıcı gelen kisimlari soyliyeyim matematik ve fizik gibi dersler. 2.sinifta cebir, diferansiyel vs. Bunlar yerine daha guzel yararli dersler olabilir. Tabi bu benim fikrim. Onun disinda verilen odevler ve projeleri en iyi sekilde yapmaya calisman her zaman yararina olur. Interneti iyi kullanmalisin, cogu yapamadigin zorlandigin seyin cevabi orda olacak. Copy paste yap demiyorum ama takildigin yerlerde internetten yardim almak ve arti bikac sey daha ogrenmek guzeldir. Arkadaslarinla arani hep iyi tut habire bilgi alis verisi icinde olun.
    Aklima simdilik baska bisey gelmiyor. Umarim istedigin bi okul varsa kazanirsin, basarilar...

    Zaman ayirdiginiz icin ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim size de basarilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.