Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği Hangi Vakıf Üniversitesi ? Neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıralamam 65 binde.Alttaki üniversiteler ve Tobb gelir muhtemelen.Devlette yazmaya karar verdiğim yerler var.Vakıf ünilerini araştırıyorum.TOBB gelse bile TOBB konusunda endişelerim var.Çok çalışkan bir öğrenci değilim.Yatmaya gitmiyorum üniversiteye ama 11 ay okulun olduğu cumartesi dersin olduğu çok yoğun ve ağır bir eğitim sürecinde sıkıntı yaşayabileceğim için TOBB konusunda tereddütlerim var.Aşağıdaki vakıf üniversitelerinden hangilerini önerirsiniz?Ücret ve şehir gözetmeden yorum yaparsanız sevinirim.

    Haliç
    İstanbul Kültür
    Başkent
    İstanbul Aydın
    İstanbul Gelişim
    Gediz

    Bu üniversitelerden eğitim ve ortam olarak hangisini önerirsiniz hangisini tercih ederdiniz bilgisayar mühendisliği için?Yardımlarınıza ihtiyacım var?



  • MF bölümler düşünüyorsan İzmir'de ki en ideal üniversite Gediz'dir. Ulaşımı basit, tam merkezi bir yer değil ama IZBAN(metro) ile okulun yakınında inebilirsin. Eğitim olarak fena değiller ama biraz dindar okul diyebilirim, tabii ki bu tarz şeylere karışmayabilirsin. Okulu gezmediğim için yorum yapamıyorum.
  • Ücret ve Şehir gözetmezsek 65 bin sıralama ile Sabancıya Paralı girebilirsin
  • joaxe J kullanıcısına yanıt
    Kime göre neye göre en ideal ulaşım kulağa basit olabilir ama şehir merkezinden 1-1.30 saat çeker İzban dan sonra tekrar bir 15 dakikalık otobüs yapmak ve okul dindar derken yandaş yani.
  • Essentiel kullanıcısına yanıt
    nerede oturuyorsunuz acaba? ben bornova'da yaşıyorum hiçbir sıkıntı çekmiyorum
  • joaxe J kullanıcısına yanıt
    Üçyol'da oturuyorum fakat İzmir deyince şehir merkezi falan sanmasın insanlar yanılma olmasın sonuçta google'dan da gelen oluyor buraya şimdi Üçyol/Halkıpınar arası metro ile kolay ama sen de biliyorsun özellikle yoğun saatlerde banliyönün halini bir de kaçırdın mı 15 dk falan bekliyorsun üstelik Metro gibi süratli de gitmiyor bir de o indiğimiz duraktan tekrar bindiğimiz otobüsle de hatrı sayılır bir mesafe gidiyoruz,

    Misal birşeyini unuttun evde dönüp alınacak gibi değil diğer üniler öyle değil mesela İzmir'deki çok bi uçtan bir uca gitmiyorsan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wace

    Sıralamam 65 binde.Alttaki üniversiteler ve Tobb gelir muhtemelen.Devlette yazmaya karar verdiğim yerler var.Vakıf ünilerini araştırıyorum.TOBB gelse bile TOBB konusunda endişelerim var.Çok çalışkan bir öğrenci değilim.Yatmaya gitmiyorum üniversiteye ama 11 ay okulun olduğu cumartesi dersin olduğu çok yoğun ve ağır bir eğitim sürecinde sıkıntı yaşayabileceğim için TOBB konusunda tereddütlerim var.Aşağıdaki vakıf üniversitelerinden hangilerini önerirsiniz?Ücret ve şehir gözetmeden yorum yaparsanız sevinirim.

    Haliç
    İstanbul Kültür
    Başkent
    İstanbul Aydın
    İstanbul Gelişim
    Gediz

    Bu üniversitelerden eğitim ve ortam olarak hangisini önerirsiniz hangisini tercih ederdiniz bilgisayar mühendisliği için?Yardımlarınıza ihtiyacım var?

    aydın'da bilg. müh. okuyan bir stajyerimiz var. hocalar sadece ders saatlerinde okulda oluyormuş, onun dışı başka işlerde çalışıyorlarmış. part-time hoca çalıştıran bir üniversite tırt bir üniversitedir.
    gelişim için çok iyi şeyler söylemiyorlar. zaten üniv. havası da yok. apartman.
    bunların hepsi kötü (istanbul'dakileri kastediyorum). sanırım kültür kötünün iyisi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.