Şimdi Ara

Bilgisayar mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptopumun şarjı 40-50dk gidiyor.Bilgisayar mühendisliğinde dersler bilgisayar üzerinden mi kağıt üzerinden mi işleniyor bilgisayar üzerindensede orada şarja takabileceğimiz bir prizimiz oluyor mu yakınımızda veya Bu dersler bilgisayar laboratuvarında filan mı işleniyor?
    Cidden hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim ona göre şarja giden bie bilgisayar alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben 1.sınıftayken zorunlu olarak laptopumu okula götürdüğüm bir gün olmadı. Lab derslerini ise bilgisayar olan laboratuvarlarda işliyoruz. İsteyen kendi laptopunu getirip, kendi laptopunda kodunu yazıyor. Labda her masada yeterince priz oluyor. Dersliklerde ise duvar kenarlarında elbette priz oluyor. Tabi bunlar okuldan okula değişkenlik gösterebilir fakat bilgisayar mühendisliği fakültesinde priz sorunu çekebileceğini sanmıyorum. Eğer en kötü priz olmasa bile uzun bir uzatma alırsın istediğin yerden elektriğini alırsın. Dert etmene gerek yok yani. Başka herhangi bir sorun olursa da yardımcı olmaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deejmert257 -- 15 Eylül 2019; 2:59:27 >
  • deejmert257 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayar mühendisliğinde anladigim kadarıyla aman aman bir bilgisayara ihtiyacım o yüzden çok iyi bir şey almayı planlamıyorum. Ancak mobil, photoshop ve unity ile uğraşırken kasmayan bir bilgisayarın özellikleri ne olmalı ram ssd ekran kartı nasıl olmali ne önerirsiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ceratosaurus kullanıcısına yanıt
    Eğer bana fiyat aralığı söylersen araştırıp bilgisayar bulup önerebilirim. Ayrıca kendi bilgisayarının özellikletinide yazarsan ağır programlarda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınıda söyleyebilirim. Bu sayede paran da cebinde kalabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deejmert257 D kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bende kardeşime bakıyorum. Elektronik mühendisliği için autocad falanda kullanacak, biraz oyun da oynar. şu ürün 3299'dı zam gelmiş ->https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-ip330-81d200nvtx-ryzen5-2500u-8gb-1tb128gb-ssd-2gb-fdos-P360259311 <- bu ayarda ne önerirsin 3400 civarı fiyat olarak.
  • bilgisayar mühendisliği okuyorum. 2. sınıfa geçtim. ilk sene masaüstü bilgisayar kullandığım ve şehir dışında okuduğum için ilk sene hiç bilgisayar kullanmadım. zaten derslerin %90'ı teorik ve matematik-fizik gibi dersler.
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki bir araştırayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokborualp kullanıcısına yanıt
    Masaüstü bilgisayarınız sistemsel olarak iyi ise size sadece kullanıcağınız programları rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün bulayım. Yoksa gaming bir laptop mu istiyorsunuz? Fiyat aralığınız nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deejmert257

    Tabi ki bir araştırayım.
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-15-da1017nt-5qs92ea_spp_78458

    Fiyat performans olarak uygun bir laptopa benziyor. W10 Home ile geliyor. MX110 ekran kartı var. Bu ekran kartını dediğiniz programlardaki performansını bir araştırın. Ona göre almanızı tavsiye edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam karıştırdınız sanırım
    ben arkadaşa kişisel bi bilgisayara sahip olmadan da bilgisayar mühendisliği okunabileceğini anlatmak istedim. soruyu soran ben değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.