Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BÖLÜM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN , 4 YIL SONUNDA BİR BİLGİSAYAR MÜHENDİSİNİN KONUMU İŞ İMKANI DEVLETTE VE ÖZELDE MAAŞ VS NE DURUMDA ... AYRICA BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ İÇİN İSTANBUL , EGE , DOKUZ EYLÜL , ANKARA , GAZİ HANGİSİ İYİDİR ?



  • Ege yaz kardeşim . Pişman olmazsın .
  • KARDEŞ KAFAM ÇOK KARIŞIK BAZILARIDA DİYO HİÇBİRİNİ YAZMA TEKNİK DEĞİLSE DİYE BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN 4 YILDAN SONRASI İŞ İMKANI FELAN NE DURUMDA ACABA BİLGİN VARMI
  • Kardeşim ben olsam ya Ege yazardım ya da seneye bırakırdım . YTÜ Kontrol&Otomasyon Müh. de düşünebilirsin . Ege Bilgisayar Müh. - genel kanıya göre - sıralamasının üstünde bir bölüm olarak lanse ediliyor . Çok şey okudum , emin olun aralarında en iyi gözüken Ege . Tabi tercih size kalmış .
  • İŞTE DİYOM YA ÜNİLERİN BİRÇOĞU ÖVÜLÜYO AMA 4 YILDAN SONRA NE OLCAK O VAR KENDİMİ GELİŞTİRİP AKTİF OLDUKTAN SONRA NE DURUMDA OLCAM BU ÖNEMLİ DEVLETTE VEYA ÖZELDEKİ İŞ İMKANI MAAŞ YUTRDISI DURUMU FELAN
  • Hocam maalesef sizin gibi ben de bir adayım , bu sorunuza cevap verecek birileri illaha ki vardır forumda . İyi günler .
  • Bunu biz cevaplaymayiz.cunku hicbirimiz sektorde degiliz hepimiz tercih yapacak 17-18yaşında gencleriz.Google elinin altında yaz bak.Iskolig var linkedin var forumdaki GERCEK muhendisler tarafindan açılan konular var.Yazdigin universitelerin internet siteleri var arastir biraz.

    Ortalama maaşlar duzgun universite mezunu akıllı muhendis icin gecerli
    Istanbulda 2.5k civari uzeri.baslarsin
    Ankara ve izmir 2k uzeri

    Tabiki cok daha fazlasi ilede baslayan var ama ortalama bu civarlarda 3k gibi.Devlette 3.5k civari aliyorsun sanırım ama kurumdan kuruma degisiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basketball Life

    Ege yaz kardeşim . Pişman olmazsın .

    Ege bilgisayar mezunu taniyorum. Yazdigina hem kendisi hem ailesi pisman. 3 4 yildir issiz. Bir de okumasi da zormus. Tabi karar senin. Kendini gelistirirsin 3 ayda bulursun mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supergoktugtr


    quote:

    Orijinalden alıntı: Basketball Life

    Ege yaz kardeşim . Pişman olmazsın .

    Ege bilgisayar mezunu taniyorum. Yazdigina hem kendisi hem ailesi pisman. 3 4 yildir issiz. Bir de okumasi da zormus. Tabi karar senin. Kendini gelistirirsin 3 ayda bulursun mesela.

    Yani kardeşim sen İTÜ mezunu olup işsiz olan adam da bulabilirsin tabi , kişiye bağlı bir durum bu . Bu arada ben ege yazmayacağım zaten , ben muhtemelen ytü bilgisayarı kazanacağım . Ama yine de ege bilgisayarı öven çok insan gördüm ben .
  • İstanbul Üni yazma. Ege yada Dokuz Eylül iyidir. Mezun olunca iş olanağı sana bağlı okulda kendini iyi geliştirip, projelere vb katılırsan, stajında iyi işler yaparsan, hocalarla iyi anlaşıp iyi referans alırsan kolay bulursun. Devlette bilgisayar için pek bir şey yok zaten. TÜBİTAK vb diyorsan da onlar genelde anlaşmalı oldukları okullardan alıyor.
  • Sayısal loto oynar gibi tercih yapıp sonra işsizim diyenleri ciddiye almayın derim. Bu bölüm 7-8k mezun veriyor tabi ki boş beleş adamı çok olacak. Isteyerek yazıp sağlam ortalamalarla mezun olup memnun kalmayan görmedim. Tek tercih bilgisayar olacak şekilde 7-8 tercih yapacak biri olarak çok araştırdım. Hatta memmun olmayan kişilerden tercih listelerini bile istediklerim var. Şu okuldan şunu yazayım buradan bu bölümü yazayım diye doldurmuş bilgisayara denk gelmiş sonra mutsuzum diye şevkini kırıyor insanların. Lütfen herkesi ciddiye almayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇEVREMDEKİ BAZI İNSANLAR İŞTE BİLGİSAYAR MÜHENDİSİNİN İŞLERİNDEN EN ÖNEMLİSİ OLAN YAZILIM PROGLAMLAMA İŞLERİNİ MUHENDIS OLMAYANLAR BİLE ÖGRENDİĞİNDEN BİLGİSAYAR MUHENDISINI ÖLÜ OLARAK GÖRÜYORLAR NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ BU KONU HAKKINDA
  • Çevrendeki insanları değiştir bence .hayatimda bu kadar mantıksız bir cikarim görmemiştim.o zaman doktorluga gerek yok 4 sene sağlık meslek lisesinde okuyan birisi rahatlıkla hastalari tedavi eder.(aynı mantık)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.