Şimdi Ara

Bilgisayar Muh. Okuyorum. Tavsiye Verebilecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Celal bayar uni. PC müh kazandim. İlk senemdeyim. C++ PHP HTML falan az biliyorum. Ama genel olarak okulun fazla bir ise yaramayacagini duyuyorum hep. Daha ilk haftadan internetden C derslerine basladim. Bu derslerin de bir sonu olacak. Ve internet de hep basic seviyeye kadar anlatiyorlar. Ne yapmami onerirsiniz. Şuanda okuldan 5 6 ay kadar önde olduğumu dusunuyorum.

    Kendimi geliştirmek için ne yapmaliyim.

    Okuduğunuz için ve yardimlariniz için gerçekten çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir soru daha sormak istiyorum. C dilini bildiğimiz program görüntüsüne sokmak için visual mı kullanmaliyiz. Ornegin hesap makinesi gibi. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisdoga

    Bir soru daha sormak istiyorum. C dilini bildiğimiz program görüntüsüne sokmak için visual mı kullanmaliyiz. Ornegin hesap makinesi gibi. :)

    Visual studio dan c yi secin form olarak acin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisdoga

    Merhaba arkadaşlar. Celal bayar uni. PC müh kazandim. İlk senemdeyim. C++ PHP HTML falan az biliyorum. Ama genel olarak okulun fazla bir ise yaramayacagini duyuyorum hep. Daha ilk haftadan internetden C derslerine basladim. Bu derslerin de bir sonu olacak. Ve internet de hep basic seviyeye kadar anlatiyorlar. Ne yapmami onerirsiniz. Şuanda okuldan 5 6 ay kadar önde olduğumu dusunuyorum.

    Kendimi geliştirmek için ne yapmaliyim.

    Okuduğunuz için ve yardimlariniz için gerçekten çok teşekkürler.

    Ben bilgisayar mühendisliği değil ama celal bayarda bilgisayar programcılığı okudum. Dediğin gibi eğer bu işlere ilgin varsa ve ilgileniyorsan zaten genelde okuldan önde gidersin. O açığı kapatmak içinde gelişmiş uygulamalar geliştirip takıldığın yerlerde hocalarını daha fazla rahatsız edersen hem okulun daha zevkli bir hal alır hemde daha fazla birikim yapmış olursan. Benim tavsiyem budur.




  • Çok tesekkur ederim yorumlariniz icin. Zaten zevkle ilerliyorum fakat c++ calistigim zamanlarda basic de kalmistim. İlerisini internetten bulamamistim. Yani türkçe olarak. Fakat İngilizce mide geliştirmiş bulunmaktayım kaynagin İngilizce olması bir sorun teşkiletmez gibime geliyor eeğer bilsiginiz İng c kaynagi varsa paylaşabilir misiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini veritabanlarında geliştirebilirsin c++ ve html kodlamasını veritabanı ile birleştirirsen örneğin panelli değiştirilebilen bir web sitesi veya c++ ile müşteri takip programı gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk olarak bilgisayar mühendisliğine pc mühendisliği dememeyi öğren.

    dil konusunu dert etme. istediğin herhangi bir dili birkaç günde öğrenebilirsin.
    derslerine odaklan ve teorini geliştir. veri yapıları ve algoritmalar, görüntü işleme, veri madenciliği vs. (bunlar sadece örnek, tonla konu var) gibi okul dışında kolay kolay elde edemeyeceğin konulara odaklan. okula geri dönemeyeceksin ama okuldan sonra 40 yıl çalışacaksın. bunu unutma. okuldan alabileceğin maksimum verimi almaya çalış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.