Şimdi Ara

Bilgisayar Müh. istiyorum ama sayısalım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, şuan lise 3’teyim ve çocukluğumdan beri bilgisayarlara merak salmışımdır, 11’li yaşlarda kendi kendime kodlama öğrenmeye çalıştım ama başarılı olamadım pek(düzgün çalışmadım, kafa yormadım ve haylazlık ettim)

    sonrasında bilg. müh okullarına merak saldım ama sayısalım hiç olmadığı için dile geçtim(tarihim, edebiyatım vb sözellerim iyi) dile geçmemin bir sebebi ise dilimin aşırı iyi olmasıydı ve şuan uyusamda ing sınavlarını fullerim, yabancılarla akıcı konuşabiliyorum ve kelime bilgimde aşırı iyi ama tek sıkıntım ben bu yaşıma kadar sayısala hiç ama hiç kafa yormadım, çarpım tablosunu ezberlemedim ve birtane bile matematik konusu hatırlamıyorum(derslerini sevmezdim).

    Şuan sayısala merak saldım (fen vb dahil) ve üni sınavında bilgisayar mühendisliği ile alakalı bir bölüm tutturmak istiyorum, önümde yaklaşık 1.5 yıl var ve hergün 3 saat çalışmaya (yada gerekliyse daha fazlasına) razıyım,

    bu 1.5 yılda üni sınavında fulleyecek yada hadi diyelim 80/100 yapabilecek bir sayısal seviyeye gelmem mümkünmü(yada güzel bir bilgisayar mühendisliği bölümü tutturacak kadar)? Değilse rotamı değiştirip sayısala fazla kafa yormayıp dilemi odaklanmalıyım(ki bundan yana değilim, dili biliyorum sadece ama hoşlandığım söylenemez ve geleceği olan bir meslek olduğunu düşünmüyorum)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O seviyeye gelmen çok zor ama imkansız değil, fakat iyi bir bilgisayar mühendisi olacağını zannetmiyorum, kendine daha uygun bölümlere yönelmeni öneririm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle teşekkürler, yönelebileceğim tek bölüm şuan mütercimlik, sence geleceği olan bir meslekmi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abomann kullanıcısına yanıt
    Hiç bilgim yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam mütercimlik tabiki güzel bir bölüm, yeminli çevirmen olabilirsin baktın o alana pek ilgin yok turizm sektöründe kalifiye eleman olabilirsin asla önü kapanmayacak bir bölüm bence fakat diyorsan ki ben hayalimin peşinden koşmak istiyorum bilgisayar mühendisliği harika bir bölüm,bence uzun bir süren var ben 2 sene mezuna kaldım açıkçası pek bir faydasını göremedim kendi eşşekliğim yüzünden.Biran önce çalışmalara başla dil sınavı içinde haftalık veya aylık tekrarlarını yaparsan gayet güzel puan alabilirsin dilde de.Böylece hem iki sınava girersin ikisi de tutarsa kendi geleceğine sen yön verirsin.Ne olursa olsun günde 3-4 saat çalışmak 1.5 sene boyunca kolay bir şey değil asla böyle görme.Ve gözünü seveyim baktın sayısal olmuyor zorlama derim aynı hatayı yaptım şimdi keşke şuanki bölümümü biran önce yazsaydım da diplomamı alsaydım diyorum.İyi düşün derim.Hayırlı geceler.





  • fullemek imkansiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş üniversiteyi kazanmakla bitmiyor maalesef. Hadi sırf okumak için kazandın Bilgisayar bölümünü. İlerde sayısal derslerin devamı, çok daha zorları çıkacak üniversitede karşına. Dolayısyla kazandım bitti salıyorum yok. Bunu göze alman lazım önce.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.