Şimdi Ara

Bilgisayar Müh + Elektrik Elektronik Müh (ÇAP) Mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ODTÜ Bilgisayar Müh. okuyorum. 2. dönemdeyim. Çift anadal programına bu dönem sonunda başvurmam gerekiyor. Bir yıl uzatmak sorun değil benim için. Bilgisayar'da bölümün ilk %10'undaydım ilk dönem. 2 dönemdir anlattıkları şeyler basit geliyor. Ve bunları ilerde tekrar göreceksiniz diyorlar. Bu da kafamda şöyle birşey uyandırıyor. Bu gördüklerim kolay geliyorsa ilerde daha ayrıntılı gördüğümde bile zor gelmeyecektir.
    Açıkçası ben birşeyler öğrenmeye aç biriyim. Bilimsel olsun ne olursa olsun öğreneyim diyenlerdenim.. ODTÜ'ye gelirken de çıktığımda tüm topluma faydalı olacak bir icat yapabileyim diye geldim. Bilgisayar müh. içeriği bana az göründü o yüzden elektrik elektronik müh. çift anadal yapmayı düşünüyorum. Mantıklı olur mu? Aşırı zorlanır mıyım? İş hayatında ne kadar faydalı olur? Bir de ne gibi işlerde çalışabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • Kardesim yaptiniz mi cift anadal ? O zamanlar kimse cevap vermemis bari yaptiysaniz siz anlatin zorluklari neler kac ders almak gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo46 -- 6 Haziran 2014; 8:53:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok merak ediyorum.Aradan yıllar geçmiş ama bu konuda bilgisi,deneyimi olan bilgilendirirse bizi çok iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap gelmeyince ben konuyu unutmuşum. Okulu bitireli çok oldu. O zamanlar iş ilanlarına baktığımda ikisini birden bilmenin lazım olacağı hiç bir ilan bulamamıştım. Zaten sonradan da ne kadar ayrı disiplinler olduğunu anlıyor insan. Bir de bunun ders kısmı var tabi. Birinci sınıftaki gibi havuz dersleri dışında her dersi almanız gerekiyor. dönemlik 8 dersten aşağı olmayacaktır. 10'a çıktığı bile olabilir. Elektrik elektronik yerine, ben sağlam bir bilgisayar bilimci olacağım, makine öğrenmesi yapay zeka falan yardıracağım diyorsanız matematik'ten yandal veya çift anadal tavsiye ederim.

    Kolaylıklar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uLtRaLoVeR

    Cevap gelmeyince ben konuyu unutmuşum. Okulu bitireli çok oldu. O zamanlar iş ilanlarına baktığımda ikisini birden bilmenin lazım olacağı hiç bir ilan bulamamıştım. Zaten sonradan da ne kadar ayrı disiplinler olduğunu anlıyor insan. Bir de bunun ders kısmı var tabi. Birinci sınıftaki gibi havuz dersleri dışında her dersi almanız gerekiyor. dönemlik 8 dersten aşağı olmayacaktır. 10'a çıktığı bile olabilir. Elektrik elektronik yerine, ben sağlam bir bilgisayar bilimci olacağım, makine öğrenmesi yapay zeka falan yardıracağım diyorsanız matematik'ten yandal veya çift anadal tavsiye ederim.

    Kolaylıklar...
    +1 kesinlikle

    çok fazla alana ayrılıyorsunuz çap yaparken ve malesef iki alanda da çok gelişmiyorsunuz



    hocam şu an neredesiniz? ml üzerine nerelere geldiniz??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.