Şimdi Ara

Bilgisayar loglarının incelenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, benim sorum şu bilgisayardaki geçmiş kayıtları nerede bulunur, açılış kapanış saatleri, kayıt defteri epeydir araştırıyorum ama malum hep internet geçmişi msn vs vs. geçmişi konuları çıkıyor, benim istediğim geçmişe dönük en az 1 yıl ya da daha fazlasına dair geçmiş hareketlerin kayıtları tutuluyor mu tutuluyorsa nerden ve nasıl görülebilir, öncelikli isteğim bilgisayarın kendi içinde böyle bir bölüm varsa onu öğrenmek şayet yok ise program tavsiyelerini de paylaşmanızı isterim ancak önceliğim bilgisayarın kendi sistem kayıtları. Saygılar.



  • burdan olabilirmi videodaki gibi???


    http://www.youtube.com/watch?v=aGD-ERJ5hsE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkay11

    burdan olabilirmi videodaki gibi???


    http://www.youtube.com/watch?v=aGD-ERJ5hsE

    evet buda güzel yalnız burada şunu anlamak zor mesele bu kayıtlar bilgisayar açıkken mi tutuluyor, yoksa bilgisayar kapalı iken de buraya bilgi işlemesi olabiliyor mu ? benim biraz daha meselem bilgisayarın açık olduğu zamanları anlayabilmek ama bu tavsiyede ciddi bir ışık olacak benim için teşekkür ederim.
  • tabiki bilgisayar acık olduğu zaman acık olmadan Windows açılmaz Windows açılmadığı içinde açılmayan bir sistemin loğları tutulmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.