Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KURSUNA GİDİCEM.YARDIM İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.

    halk eğitimin verdiği bilgisayar kurslarına katılmak istiyorum ama internetten baktım Bilgisayarlı Ön Muhasebe Kursu, Web Tasarım

    Kursu ve Bilgisayar kursu diye 3 e ayrılmış durumda. benim amacım öncelikle memuriyet başvurusunda istedikleri ama kapsamı hangisinin genişse onada gidebilirim.

    sizden istediğim yukarıda yazdıklarımdan hangisine gitmemi tavsiye edebileceğiniz



  • doğru yeremii açtım konuyu onuda bilmiyorum
  • orada pek bişey ögrenemezsin ben ta 2002 de aldm sertifika yı. Ama sen ön muh. Gitmelisin word exel beta vs. gbi prog.öğren tamamdır.
  • öncelikle merhabe kardeşim , web tasarım gayet iyi ama web tasarımın yanında yazılım ve donanım dersi almanıda tavsiye ederim ama sıradan bir kodçu olarak çıkmak istemiyorsan bilge adam gayet bu işin uzmanı olmuş biyer orda çok iyi bir ders alacağına garanti veriyorum hatta bilge adamın kariyer kursuna gidip 2 sene eğitiminden sonra başarılı bir yazılımcı , donanımcı ... olabilirsin ve bilge adamın serfitikası microsoftla anlaşmalı oldugundan staj , ve iş başvurusunda oldukca iyi destek sunuyorlar gidiceksen öyle bir yere gitmelisin bence kardeşim :)
  • Arkadaş memuriyete başvurmak için kullanmak istiyorsan,yani bilgisayarcı olmayacaksan , sadece bilgisayar kullanmayı öğrenmek için bilgisayar kursuna gitmeni öneririm.
    Yazan arkadaşlar o şekilde yazmış ama bilgisayar kullanmayı pek bilmeyen bir insanın ön eğitim almadan diğer kurslara gitmesi bana mantıklı gelmiyor.
  • Ön Muhasebe Kursu'na gideceksin kardesim bilgisayarı cok bilmen sana memurlukta avantaj saglamaz memurıyette onemlı olan on parmak word excel powerpoınt fazla birşey istemezler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GaBaaR

    öncelikle merhabe kardeşim , web tasarım gayet iyi ama web tasarımın yanında yazılım ve donanım dersi almanıda tavsiye ederim ama sıradan bir kodçu olarak çıkmak istemiyorsan bilge adam gayet bu işin uzmanı olmuş biyer orda çok iyi bir ders alacağına garanti veriyorum hatta bilge adamın kariyer kursuna gidip 2 sene eğitiminden sonra başarılı bir yazılımcı , donanımcı ... olabilirsin ve bilge adamın serfitikası microsoftla anlaşmalı oldugundan staj , ve iş başvurusunda oldukca iyi destek sunuyorlar gidiceksen öyle bir yere gitmelisin bence kardeşim :)



    Gbaar o kadarına ihtiyacım yok ama saolasın kardeşim tavsiyen için.bilgisayar kullanmayı çok üst düzey olmasada biliyorum ama bi işe gireceğim zaman elimde iyi ve ya kötü bi belgem olmalı. bu gün halk eğitim kaydımı yaptırdım bakalım nasıl olacak.

    yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim




  • ben cisco kursuna başladım ona gidiyorum bilgisayar dalı üzerine memnunum kurstan alacağım serfitika avrupa çapında geçerlimiş bilgisayar ile ilgili sertifika alıçaksan CİSCO ya gidebilirsin
  • önemli değil kardeşim hayırlısı olsun bu arada umarım güzel bir eğitim alırsın
  • saol hayırlısı olsun!...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.