Şimdi Ara

Bilgisayar için led & lcd & plazma hangisi öneri ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rica ederim, bilgim varsa seve seve yardım ederim tabii.

    Siz de aynı benim kullandığım şekilde kullanmayı planlıyorsunuz tv'nizi. Ben de televizyonu tivibu vasıtası ile izliyorum, malum Tivibu da yayın HD olmadığına göre ona televizyonun yapabileceği bir şey maalesef ki yok. Onun dışında kalan kullanım alanlarınızda ise input lag çok önemli. Autocad, 3DMax gibi programları kullanırken de input lag sıkıntısı yaşayabilirsiniz ama size önerdiğim LG 3D Full HD 32LW4500'de bu sorunla çok fazla karşılaşmazsınız. Zaten tv'yi de tivibu üzerinden izlediğinizi öğrendiğimde iyi oldu, direkt amaç doğrultusunda bilgi sunabilirim artık size.

    Ben her zaman firma garantili ürün satın almayı tercih ederim. Neticede 200 lira az bir fiyat farkı değil ama garanti kısmında sorun yaşamaktansa bir kerede o meblağyı gözden çıkarmayı tercih ediyorum. Gold ve Teknosa'lar sık sık kampanya yapıyorlar zaten. Oldukça uygun fiyata edinebilirsiniz oralardan.

    Boyut olarak da küçük olması PC kullanıcıların avantajı oluyor. Aslına bakarsanız teknoloji şımarttı bizi, 32'' TV'lere küçük der olduk. Benim demek istediğim şu; oyun oynarken ve çizim yaparken her türlü detaya hakim olmak gerekiyor. Görülmesi gereken alan ne kadar genişlerse, dikkat o kadar dağılıyor ve bu da göz sasğlığını olumsuz etkiliyor ve aynı zamanda yapılan işten koparıyor insanı. Tabii bu benim nacizane fikrim ve tavsiyem. Mutlaka deneyiniz.




  • Yine teşekkür ederim yardımınız için suan 32lw4500 aldım 3d olarakta denedim güzel fakat bir sorun yasıyorum. oda altyazı 3d yaptıgım an alt yazılar 2 tane sağ ve sol yanda çıkıyor bu sorunuda çözersem bence kötü değil ama oyun oynamaya kalktıgımda biraz geçikmeler oluyor yani çok değil ama adamı vurdugunda kinci kurdsunu çekiyorsun yani öldümü diye :)
  • Diğer başlıkta da belirttim zaten, doğru truemotion ayarını deneyerek bulun. LW4500 serisi kullanan oyunseverler bu modelden çok memnunlar. Hatta ben de şu an Alice: Madness Returns oynuyordum az önce. Yemek yapmak için kalktım başından. Gecikme sorunu çok fazla olmuyor ama çok çok çok az da olsa olması normal zaten sonuçta buı bir 3D TV. Şimdi LG Cinema 3D FPR monitör çıkarıyormuş piyasaya 23'' boyutunda. Full+full performansı tabii ki bir monitör verecektir ama o da boyut olarak tatmin etmeyebilir.
  • bilginiz için teşekkür ederim. birtek siz bu konuda ilgilisiniz kimse yardım sever değil sanırım.
  • Rica ederim, normalde de konuşmayı seven bir insan olduğum için forumda da belli ediyorum bunu Yardımım dokunduysa ne mutlu.
  • Bilgilendirdiginiz icin tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.