Şimdi Ara

Bilgisayar Çalışıyor Ekrana Görüntü Gelmiyor Anakart mı Bozuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar dün gece bilgisayarda müzik dinlerken chrome da bi 10 tane sekme açtım. Sonrasında bigisayar birden görüntü gitti. Ama çalışmaya devam ediyordu. Hemen elektriği kesip tekrar açtığımda görüntü gelmedi. Önce harddisklerden birinde daha doğrusu kablosunda sorun vardı. O şekilde açılıyordu. Daha sonra yine görüntü vermemeye başladı. Bu kez bilgsyarda takılı bütün kabloları çıkarıp ramlerin yerini değiştirerek denedim. Baya uğraştım görüntü geldi. Kapattım bi hardddisk taktım yine aynı. Yine baya uğraştım ramlerle falan görüntü geldi. Biosta dolanırken ansızın yine görüntü gitti falan.


    Anakart gigabyte g41m combo rev 2.0 Kingston marka 2 tane 4 gb ddr3 1333 mhz toplamda 8 gb ram kullanıyorum. Işemci intel quoad core q9550. Onboard görüntü alıyorum. Belki görüntüdendir harici ekran kartı taktım yine aynısı oldu. Bilgisayarın fanı falan çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Klavye mosue un da ışığı yanmıyor. Acaba voltaj düşüklüğünden veya problemli prizden falan anakart zarar mı gördü.








  • Hatta bak sunu da diyim 1 tane 2 gb ddr2 800 mhz ram ve 1 tane de 1 gb ddr2 800 mhz ram ile de denedim.

  • Islemciyi degistim Intel quaod q9550 yerine Intel Core 2 duo E4600 taktim calisti. Herhangi bir harddisk falan baglamadim bilgisayara. Yalniz fansiz ve termal macunsuz taktigim icin islemci 64 derecede calisti.

  • Q9550 islemciyi geri taktim yine goruntu verdi.

  • Bilgisayar Çalışıyor Ekrana Görüntü Gelmiyor Anakart mı Bozuk?Erhan Aydenk 11youtube
    ECS H61FHL Anakart açılmıyor Anakart görüntü vermiyor sorunu anakart açılmıyor çözüm bilgisayar kendi kendine kapanıyor çözüm bilgisayar açılmıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=nJxVR0yJr3M&feature=youtu.be

    Tamam sorun duzeldi. Meger islemciyi sokup takmam gerekiyordu. Herhalde videodaki olayin bir benzeri basima geldi. Iyi de madem islemciyle alakali bir durumdu ramleri sokup takarken veya harddisk sokerken falan neden goruntu geliyordu. Tuhaf tuhaf isler.

  • Bilgisayar Çalışıyor Ekrana Görüntü Gelmiyor Anakart mı Bozuk?
    Bilgisayar Çalışıyor Ekrana Görüntü Gelmiyor Anakart mı Bozuk?
    Bilgisayar Çalışıyor Ekrana Görüntü Gelmiyor Anakart mı Bozuk?

    Yine bozuldu yine duzelttim. Bugun 2 kez kendin kendine bozuldu. Ilkinde 20 dakka aonra tekrar acmayi denedim acildi. Digerinde ise bir daha acilmadi. Ramleri degistirdim islemciyi degistirdim falan derken sonunda bir de psu dan islemciye guc veren 4 pin kablonun otekini takiyim dedim sorunsuz calisti. Sanirim psu nun islemciye guc veren kablosu bozuldu. Neyseki psu nun ikinci bir 4 pinlik guc kablosu vardi. Bu arada power olarak frisby kullaniyorum





  • Bugun herhangi bir sorun cikmadi. Bu aralar birkac gundur bilgisayari altili prizin en ucu problemliydi. Buyuk ihtimal oradan power in bir yeri 4 lu pin kablolarindan biri zarar gordu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.