Şimdi Ara

Bilgisayar Asus Açılış Ekranında Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bugün bilgisayarım mavi ekran hatası verdi ve ardından açmak istediğimde siyah asus yazan ekranda takılıp kaldı. F2 ye bastığımda falan da hiçbir şey olmuyor. Araştırdım F9 a basılı tutup F2 ye basın falan dendi bu şekilde biosa ulaştım, biostan usb yi gösteriyorum ama format da atılmıyor. Aynı ekranda kalıyor. Tıkandım kaldım. Sizce sorun nedir ve ne yapmam gerekir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taro11 -- 15 Aralık 2013; 2:20:32 >



  • Aynısı arkadaşa oldu. Yetkili servise verdi, ekran kartını değiştirdiler.
  • Arkadaşlar kendim bir şeyler yapmaya çalıştım ama daha dakötü oldu sanırım işler. Yaptıklarımı sıralıyorum. recovery console da startup repair yaptım olmadı. sonra sistem geri yükleme yaptım yine açılmadı. en sonunda command prompttan windows un kurulu olduğu c: ye format attım.bir yerde format atın oluyor yazıyordu. bu sefer de
     Bilgisayar Asus Açılış Ekranında Kalıyor
    bu hatayı aldım. windows diski taksam da boot ayarlarını düzenleyerek yine boot olmadı. bu hatayı verdi. Sizce ne yapmalıyım? Bu sorunu kendi başıma çözmemin bir yolu var mıdır?
  • taro11 T kullanıcısına yanıt
    Ekranda dosya hatası aldığını söylüyor.Yüklemeye çalıştığın dosya ya silinmiş ya da bozulmuş.Başka cd ya da Usb ile kurulum yapacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aga.

    Ekranda dosya hatası aldığını söylüyor.Yüklemeye çalıştığın dosya ya silinmiş ya da bozulmuş.Başka cd ya da Usb ile kurulum yapacaksın.

    sağol usta cevapladığın için de 2-3 farklı usb ve cd denedim sorun ondan değil sanırım. Partition magic ile başka bir bilgisayarda hdd ye baktığımda da bad yazıyor. Format atmaya da çalıştım partition magic ile ama o da hata verdi. Başka bir şekilde bu bad sectoru giderebilmemin yolu var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.