Şimdi Ara

Bilgi Sarmal AYT Matematik hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • YarenFujosh Y kullanıcısına yanıt

    İkisini de çözmedim ama çözmeyi düşünüyorum. 345'i kolay-orta olduğu söylendiği ve çözümlerini iyi bulduğum için aldım. Bir de Sarmal'ın bir kısmı çözülmüş olduğundan bazı konularda elimde test olmayacaktı, iki kitabı temel almak zorunda kaldım aslında. Karekök'ün AYT kitabı genelde beğeniliyor ama çözümleri o kadar iyi değil gibi, ben bu yüzden önce 345'i aldım. 345 ve Sarmal bitince muhtemelen Endemik fasikülleri ve Karekök'ü alırım, son olarak da 3D çözmeyi planlıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YarenFujosh Y kullanıcısına yanıt
    bilgi sarmal dediğim gibi başlangıç için iyi hem de çıkmış soruları taramış oluyorsun en sondaki similasyon ve ösym tarzı sorular baya zor ama kitap yks 2021 gibi bir sınav için denk değil açıkcası bs den sonra karekök iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 8 Ekim 2021; 16:17:2 >
  • Hocam sizin cozdugunuz kitaplari ben de cozmeyi dusunuyorum. Siralama gayet mantikli. Merak ettigim sey ise 2021 hezeyanindan sonra görece daha zor kaynaklari neden eklemediniz? Ben yetişsin diye diger derslere ayiracagim vakitten kısıp orijinal, aydın, 2020 acil gibi baba kitaplara da bakmak istiyorum.


    Bu tarz zor kitaplar bayagi ragbet gormeye basladi. Mesela Aydin sinav ayari degil diye gormezden geliniyordu, sinav zor gelince o da tercih edilmeye baslandi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YarenFujosh Y kullanıcısına yanıt

    Bende eski basım Orijinal var da kalitesiz sorular çok sık olduğu için çözesim yok, yeni basım bunlardan arındırılmış ve ek olarak kolaylaştırılmış diye duydum. Acil her yıl yazarları tarafından kolaylaştırıldığı söylenen bir kitap, son basımı 345 ve Sarmal düzeyine düşmüştür diye düşünüyorum eskileri de bulabileceğimi sanmam, çözümleri de iyi değil bence. Daha ileri düzey bir kitap olarak 3D'yi kesinlikle çözmeyi düşünüyorum, bittiğinde kalan zamana bağlı olarak başka bir şey belki çözebilirim ama ne çözerim ya da denemelerde mi daha zor yayınlara bakmaya çalışırım bilemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam. Haklisiniz o konuda 2.doneme dogru kalan zamana bagli elemeler yapilabilir, bu elemelerde de soru cozum kalitesi bas faktor olur. Umarim yetisir de hepsini sakin sakin cozmeye vaktimiz olur, iyi calismalar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.