Şimdi Ara

Bilecik 2.Nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
5
Favori
434.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yatk kalk olayı yemin törenine kadar, yeminden sonra paso spor (koşu) ve atış, intikal.. Yani yok öyle birşey.
  • Buraya kısa dönem usta olarak düşüyorum. Bi ben mi böyle düştüm buraya bir arkadaş destek çıksın :) akıl versin
  • usta birliğim buraya düştü de 1 haftaya teslim olcam çalınma olayı felan oluyormu telefon goturcemde yanımda tasıma sarj etmesı sıkıntımı orda olan varmı suan _?
  • Bilecik dediklerin de önce haritadan nerede olduğuna bakmıştım, heycandan aklım karışmış olmalı ki Bingöl diye anladığım için haritanın yanlış tarafına bakıyormuşum, sonra yerini buldum, ama iyi istanbula yakınmış dedim. 3 Aralık ta güle oynaya gittim, nizamiyeden girdim üzerimi aradılar, fındık fıstık vardı biraz yanımda, çantamdan onları alırken orada bir komutan görmüş, senin mi bu dedi, evet komutanım dedim, esas duruşta söyliyceksin lan it dedi.
    Dakka bir başladı askerlik , o anda dünya başıma yıkıldı, yanlışmı geldim acaba diye düşündüm. Yada ben gelmeden hakkım da kötü bir şöhretmi vardı diye düşünürken , bir de annemin tras olduktan sonra kolonya sürersin diyerek çantama koyduğu kolonyo çıktı, Bu ne lan dedi komutan , bende gayet normal bir ses tonu ile hazır olda, kolonya komutanım dedim, lan, d.l y.r.k biz bilmiyormuyuz kolonya olduğunu, ne için aldın bunu yanına alkolikmisin sen , içki sokamam ama bunu sokarım diyemi düşündün dedi, neyse o badire öyle atlatıldı ama daha ilk dakkadan kendimi kötü hissettim bir daha da düzelmedi o kırgınlığım . sonra bir kaç asker geldi, bizi bir yemekhane gibi bir yere götürdüler, hırka vardı üzerimde onu cıkardım t short 'ü cıkardım , daha sabah ayrıldığım istanbul güneşliydi, ama Bilecek kuzey kutbunu utandıracak kadar soğuk, içeride 50 kişi daha vardı benim gibi, ellerinizi belinize koyun dedi birisi bağırarak, başka bir deli gömleğine benzer beyaz çarşaflı birisi, sanırım o çarşaf onun karakterini yansıtmak için üzerindeydi, manken gibi durun lan ib...ler diye bağırdı, o sırada sağ koluma 1 sol koluma da 2 tane iğne vurdular omzumdan , kemiğe kadar girdi o iğne sanırım.
    iğnenin vurulduğu yerlerden kan boşalıyordu. bir parça pamuk verdiler ama ama ağrıdan ellerimi kaldırıp pamukla kanı silemedim, sallanmayın hadi diye bağırdılar, hemen üzerime tshortumu ve hırkamı giydim, sol bileğimize tükenmez kalem le numara yazdılar benim 322 yazıyordu.

    Dışarı çıktık, üzerinde 6 bölük yazılı bir kartonun tutan asker vardı. siz 6. bölüğe diye bağırdı arkamızdan birisi.
    Buz gibi bir hava dişlerim bir birine vurmaya başladı. saat 19 falandı. bizi depo gibi bir yere götürdüler, çantalarımızı dışarıda bıraktık içeri girdik.
    ayakkabılarımızı cıkardık, yerde üzerinde numaralar yazan ayak izleri vardı, ayağını oraya koyuyorsun, hangi ize uyarsa, o ayak izinin üzerinde yazılı olan numarada bot vriyorlar. benim 41 cıktı 41 numara bot verdiler. sonra bir çuha attılar, tut dediler tuttum, askeri elbiseler varmış içinde.
    spor ayakkbı verdiler, velhasıl her seyi verdiler, dışarı cıktık. dışarıda soyunun sivil elbiselerinizi sivil cantanıza koyun , sadece kışlık askeri elbiseleri giyin dediler, soyunmak mümkün değildi o soğukta ama kışlık askeri elbise üzerimde ki ilk bahar kıyafetinden iyidir diye düşünüp sevindim.
    askeri kıyafetleri giydik. so




  • Arkadaşlar kısa dönem er olarak askerliğim buraya çıktı. Acemi ve usta birliğim de burası. Bilgi verebilecek olursa çok makbule geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 aralık ta kısa dönem olarak acemi ve uata birliğine bileciğe geleceğim daha önceden orada kısa dönem askerlik yapanlardan fikir almak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.