Şimdi Ara

BIKTIM USANDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birisi ahkam kesmis begenmiyorsan gideceksin diye, bilmiyor mu forumlara para kazandiran uyelerin oldugunu.
  • Beyler para ödemiyorsunuz ki buraya. Yani müşterisi falan değiliz buranın sadece kendi isteğimizle giren insanlarız.. Site sahibi istediği yere reklam koyar 3-5 kuruş parasını alır işine bakar.

    Son 2-3 senedir burası hep böyle. Üye kaybedersiniz diyor herkes, çoğu kişi bırakıyorum dedi bırakamayıp geri döndü. online üye sayısı çoğunlukla hep bu rakamlardaydı zaten.. Hala en çok girilen forumlardan birisi. Kimse giden 3-5 üye için parasından kısmaz. Boşuna kendinizi helak etmeyin..




  • Bu arada bu reklam sayesinde BIMEKS'ten daha çok soğudum.
    DH böyle yaparak beni bimeksten de soğuttu
    bazen ters tepki yapar reklamlar , bunu bilmiyorlar mı
  • quote:

    Üyeler olmazsa reklamda alınmaz, dolayısıyla forumda olmaz. Ama koyunlaşmaya meraklı insanlar forumda yazmayı nimet sanıyor.


    reklam alınmaz dolayısı ile de forum olmaz diyorsunuz. Reklamlara isyan ediyorsunuz ? Koyunlaşmak reklam gerçeğini kabul etmek değil, forumun kurallarını bilmeden üye olmaktır, size bildirilen kuralları kabul ediyorum diye onaylayıp üye olup kuralları hiçe sayarak burada isyancılık oynamaktır. Aman ne büyük tepki burada reklamlara karşı gelmek büyük bir özgürlük değil mi?
    Sizi tanımıyorum. beni tanımadan koyun lafını kullandığınız gibi, ben sizi tanımadan hayattaki başka şeylere böyle tepki neden göstermiyorsunuz demiyorum... İnşallah her alanda tepkileriniz forumdaki kadar yüksektir.
    Bazı insanlar kurallarını imzaladığı forumda başkaldırmayı, klavyeden isyanı nimet sayıyor...

    quote:

    Neyin ne olduğunu yazdık zaten, "5 saniyeni" ayırıp okusaydın bu kadar yormazdın parmaklarını. Anaokulu çocuğu bile bilir o buttonun orda olduğunu, yazmış olmak için yazmasaydın keşke. Hem sen biraz yenisin forumda bana göre; bi laf vardı da olmaz şimdi... beğenmiyorsan gidecekmişsin Beğenmiyorum arkadaşım, forumda zırt pırt full ekran reklam çıkmasından haz ediyorsan sende bi terslik var Sayfanın tüm çevresi, şu yazdığım yazıdaki kelimelerin yarısı bile reklam, bi full sayfaları olmayıversin...


    Ben yeni değilim arkadaşım 2006 üyelerindenim sanırım mesaj sayısı ile bu fikre kapıldın. yanlızca burada her konuya geyikleme atlayıp "O relly " filan yazıp binlerce mesaja çıkarmaya pek vaktim yok... Bilgi paylaşıyorum burada sorum olursa soruyorum ama iyi bir forum takipçisiyim senelerdir. Zırt pırt full ekran reklamlarından bende haz almıyorum. Ama 3 dilde dünyadaki birçok forumu takip ediyorum neredeyse tamamında reklam olayı buna benzer. O yüzden hastanede okulda hatta ev telefonunda heryerde reklam var beğenmezsen yolun açık olsun alternatifini bulamazsın diyorum. Forum reklamlarına isyan edeceğinize keşke bir konu açsaydında sağlık alanında eğitim alanında cep hatları kartelinin, telekom tekelinin yaptığı ev telefonuna gece yarısı yapılan reklamlara isyan etseydiniz de şimdi o konuda olsaydık...




  • Yok üye numarandan çıkardım belki bilmiyorsundur nickinin üstüne gelince sol altta yazar Bir de konu dışında post sayısı artmaz, istediğin kadar yazabilirsin, post kasıyosun manasında söylememiştim onu Hani o rly falan yapıp da binlere çıkartmak zor (-ki o tiplerden hiç haz etmiyorum)

    Reklama karşı değiliz zaten, forumun gelişimi için iyi ve önemli bi olgu fakat tüm sayfa zaten reklamla doluyken ayrıyetten bir full ekran reklam biraz suyunu çıkardı ve isyan etmek de bu forumu yaratan üyeler olarak en doğal hakkımız. Bireysel olarak söylesem bile buranın bir parçasıyım ve bu da bana bu hakkı doğurur.




  • deneme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akhunturk


    quote:

    Orijinalden alıntı: PlutosDaddy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Akhunturk

    sağ üst köşede reklamı geç alanını tıklarsanız 5 saniye beklemezsiniz...


    Gerçekten mi?


    Gerçekten arkadaşım. Ayrıca belli tarayıcılarla bazı ayarlar yapıp reklamlardan kurtulma yollarıda var biraz araştırsanız bu 5 saniyeye isyan etmezsiniz.
    Burada bedavadan ahkam kesmek yok forumun belli kuralları var uyacaksın beğenmiyorsan gideceksin. Alternatiflerini de biliyoruz bu forumun. En büyük forum sitesi diye yıllarca ilan edilenlerin sayfaları kelimeleri reklamdan geçilmiyor.
    Sen reklamsız bedava millli maç bile seyredemiyorsun. Ulaşımını sağlayan araçların üstünde içinde reklam var. İletişimini sağlayan araçlara reklamlar geliyor istemesende . Hastanede doktorun verdiği ilaçlar bile firmaların doktorlara hastane yönetimine verdikleri paya promosyonlara göre.

    Sen gel burada bedava konuş sonrada gerçekten mi???



    yukarda büyüttügü yer insan olana yakışmamış yazık size, sen kimsinki begenmeyene git diyorsun patron yalakaları var etrefimda yalıyorlar birden onları anımsadım, bu durumu eleştirme hakkım var, kalırıır gidilir bursı ise siz .... yemek düşer.




  • firefox+adblock plus+autopager

    bu üçüyle ne reklam görürsün ne sayfa değiştirme derdi

    adblock plus reklamları engelliyor
    autopager ise sen aşşağıya indikce diğer sayfaları konunun altına döşüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NiHilistt

    Birisi ahkam kesmis begenmiyorsan gideceksin diye, bilmiyor mu forumlara para kazandiran uyelerin oldugunu.




    işte haklı arkadaşlardan biri daha sağol arkadaşım,

    bazı tahtası eksikler yalaka ölüp giderler ama hep yalarlar, eger bizler olmasak ne patronlar olur nede devletler esas olan insandır, bazılarıda ekmek iyyoruz diyorlar işyerleri için bende onlara ulan diyorum sen ekmek yemiyorsun hakkını almaya çalışıyorsun şu zırtapoz şeklinde yönetilen güzel ülkemde.
  • Eger adam gibi adamsak, hadi gelin, bakın ha herkese demiyorum bu ülkede koyun çok sadece isyan edenler bu foruma 1 hafta girmeyin bakın o reklamlar kalkıyormu kalkmıyormu, evet koyun olmayanları bekliyorum.
  • Mobil sürüm kullanın. Reklam falan yok.
  • Mobile surum kulaniyom ne reklam ne bekleme
  • adblock var daha hiç reklamla karşılaşmadım
  • Opera dahili reklam engelleme + Kaspersky reklam engelleme özelliği

    Reklam mı var bi yerlerde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 20 Aralık 2009; 9:56:17 >
  • ne reklamıdır bu yaa. kaç gündür herkes bi reklam muhabbetidir gidiyor. olay nedir. nette gezerken hala reklamlarla uğraşıyorsanız hakkaten internet tarayıcı kullanmayı bilmiyorsunuz demektir.
  • Opera kullanın.ama böyle yaparak DH iyice kalitesiz SIRADAN basit bir foruma dönüyor
  • başlığı açan arkadaş siteye sövdüğü için 10gün uzaklaştırma almış galiba
    tarihlere bakınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
    adblock var daha hiç reklamla karşılaşmadım

    **** ???
  • Haha ad-block u bile yasaklamışlar adblock
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.