Şimdi Ara

BİKAÇ DAKİKADAN SONRA MODEMİN INTERNET ARAYÜZÜ İLE BAĞLANTI KURAMIYORUM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba; bende inca IM-101 2/2+ adsl modem router var (1ethernet 1 usb) , sorunum bir süre once msn'e baglanamama ile basladi, modemi kapatip aciyorum her defasinda ve bundan sonra denedigimde rahatlikla baglanabiliyorum.. Msn'e baglanmadigi zamanlarda da internetle ilgili hersey yolunda yuruyor (sitelerde dolanma, download yapabilme vs.)

    Bu sorun ciktiktan sonra modem ayarlariyla ilgilendim fakat ilginc bir durumla karsilastim; modemi kapatip actiktan hemen sonra modemin internet arayuzu ile baglanti kurabiliyorum (195.168.1.1) fakat birkac dakika sonra bu baglanti kurulamiyor modemle internet explorer arasinda.. Ve bu sorun basgösterince Modem'in arayuzune ulasamiyorum, hem de msn'e baglanamiyorum, diger hersey normalmis gibi gorunuyor, son hizda download yapabiliyorum ornegin. Birkac dakika sonra benim modemle baglanti kuramama ancak Msn disindaki herseyin normal olarak işlemesi nasil aciklanabilir?? Cok sasirdigim bir konu ve yardimlarini rica ediyorum, neler yapilabilir ve sorun nerede olabilir??







  • yardimci olabilicek birileri yok mu??
  • modemi resetlemeyi dene.
    Modem Reset butonuna 10 saniye kadar basılı tutun. Güç LED’I hariç Modem LED’lerinin hepsi önce yanacak sonar sönecektir ve modem otomatik olarak yeniden başlayacaktır. Bu işlem sonunda Modem varsayılan fabrika yapılandırmasına dönecektir

    birde firewall kullanıyorsan onun ayarlarına bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.