Şimdi Ara

:: BIG BROTHER TÜRKİYE | Star TV :: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
3
Favori
6.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hüseyin'in de gerçek yüzü iyice ortaya çıktı. Onur'da nasıl bir yüzsüzse artık 50 bin tl kaybettirince ben o paradan hakkımı almayacağım dedi. Şimdi hamburger menü istiyorum diyor nasıl olsa almayacakya paradan güya harcayabiliyor istediği gibi. İçeridekiler niye itiraz etmiyorlar anlamıyorum. Rezan'da niye menüsünü illa Onur'la paylaşıyor ben anlamadım gitsin Sinan'la paylaşsın Onur'a hamburger menü alsınlar. Onur'un kaprislerini çektirmek için bilerek mi yaptırıyorlar anlamadım ki... Azcık ağzınızı tutun yemeyin mısır gevreği yeseniz ölür müsünüz? Ne kıymetli para diyor bir de...
  • İlk günlerden beri Gökçen ve Rezzan'dan nefret ederdim ama şu günlerde en delikanlıları onlar çıktı. Bir şu onur 2 yüzlüsünü halk halen desteklerse yuh.
  • Konuyu ve programı uzun zamandır takip etmiyorum ama gordugum kadarıyla programın sanal ortamdaki reytingi baya artmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi izledim. Cok yapmacık degilmi. Ütopya daga güzeldi. Neyseki semih survivorda
  • Şu Hüseyin'in karısı diye gösterilen oyuncu hiç rol yapamadı . Güzelim projeyi batırdılar.
  • Halk acıtasyona doymamış Sinan birinci çıktığına göre. Gereksiz gereksiz bizene senin ailenden çıkınca gider barışırsın toplaşırsın. Gökçen birinci çıkmalıydı bana kalırsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 1 Şubat 2016; 2:44:04 >
  • Cém kullanıcısına yanıt
    İşin asıl perdesi projeyi proje olarak eleştirince proje olması
  • dün gece süperdi.
    hani gerçekten sıfatını bile tarif etmeye değmeyecek alçak karakterli sarı kafaya rezan harika bir cevap verdi. ama anlayana elbette.
    birde big brother konuşmacısı o zayıf üç kişiliğin yaptığı konuşmaları ekrana vermesi süper oldu. delikanlı diye geçinen şahsiyet mosmor oldu.umarım o gider de karısı gelir de o zaman görür delikanlılığı .
    cok eğlendiğim bir program .acayip komik. ilginç bir senaryoya sahip.
    dün dikkatimi çekti alphan da reklamlarda oynamiş onu görünce iyicene belli ettiler sahte olduğunu
    hepisi tutma oyuncu.
  • Bu programda beni en çok sinir eden Gökçen ve Rezandır.
    Birinci favorim Sinandır. İnşallah o kazanır. Oyunlarda çok iyi. Dokunulmazlıkları genelde o kazanıyor. Doğal birisi. Ayrıca bizden birisi. Anadolu çocuğu. Zengin, havalı ve ukala biri değil. Çok yokluk çekmiş. Paraya da ihtiyacı var. Dünkü konuşmasını izlerken ağlattı beni. Onu izlerken kendimi görüyorum. Bende çok yokluk çektim ve hala zaman zaman çekiyorum. Şuan 40 yaşındayım ve durumum orta halde.
    İkinci favorim Onur. Onur da iyi biri. Ama çok hata yapıyor. Kural ihlali yapıyor. Ani çıkışlar yapıyor. Daha çok genç ve toy. Hayatın başında. Zamanla hayat onu pişirir.
  • Haftaya bence Çağla geri döner ve Hüseyin elenir.
  • Sen haftalarca kenarda sinsi sinsi oturacaksın. Sonra benim 15 kardeşim varmışta yokluk çekmişimde bilmem ne diye ağlayacaksın. Bu ne ya birde görüntülerini verdiler
  • Artık eve geri dönüş olmayacak dedi Asuman Krause. Zaten kimse geri dönmesin yeter.

    Ben ilk önce Hüseyin'in elenmesini istiyorum hem Gökçen 'e hemde Rezan'a öküzlüğünü gösterdi. Daha sonra da Onur. Bu çocuk iyi değil bence psikolojik sorunları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada evi iyi trollediler elenme olmamasına rağmen Arsel'i gidiyormuş gibi göstermek falan

    Seda eve dönünce de milletin mutsuzluğu çok belli oldu artık bol bol Yasin-Rezan görürüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağla geri dönseydi keşke ya izlerken eğlendiriyordu her türlü. Onur'un çocuklukları, şımarıklıkları yüzünden yok yere gitti.

    Bu arada Hüseyin-Arsel-Sinan'nın olduğu eleme listesinde Arsel'i gidecek gibi göstermeleri çok komikti. Eğer gerçek olsa Arsel'in gideceğini düşünmüyorum Hüseyin ve Sinan varken. Resmen algı yönetimi yapıp Sinan'ı da halka sevdirmeye çalışıyorlar. Pes bu kadarını da görmedim.
  • Sinan'ın maddi durumunun çok kötü olduğunu sanmıyorum. Kardeşleri yurtdışında falanmış, doktor olan varmış. Ajitasyon yapıyor bence oy toplamak için. Zaten bu hafta da birinci olmadı sms olmadığı için ama haberleri yok. O evde sırayla Onur, Hüseyin, Sinan ve Seda'nın elenmesi lazım. Hele Seda nasıl davranacak çok merak ediyorum, sahte bayılmaları onu yeterince rezil etti zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan'ın babası çocukları arayıp Alo? Nasılsın? İyiyim deyip kapatıyormuş. Maddiliği bir kenara bıraktım manevi olarak bile ilgi gösterememiş çocuklarına. 15 çocuk yaparken düşünememiş sanırsam olan da çocuklara olmuş gelip yarışmada acıtasyon yapıyor. Bu numaraları hala yiyen varsa halka oynaması da garip değil gibi...

    Onur bazen çok oturaklı olabiliyor. Ama yersiz hareketleri bundan daha fazla tabii ki. Şimdi Seda ile aralarında hiç tartışma olmamış gibi konuşuyorlar. Şaşkınlıklarla izliyorum.
  • Onur ve Seda'nın sahte mutluluklarını gördükçe moralim bozuluyor cidden. Onların olduğu bölümde ileri sarmaya başladım. (Youtube'dan izliyorum gece yayınlandığı için) Rezan ve Gökçen'in barışması iyi oldu kapı mevzusu saçmaydı ama Hüseyin'e yardım etmesi konusunda Gökçen'e hak veriyorum. Umarım elemede Seda'nın ismi olur.
  • onur hâlâ kazanmadi mi bu yarismayi 1 aydir denk gelmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güya çiftleri tamamlayıp aşk meşk yuvası yapmaya çalışıyorlar. Youtube'dan izlemeye mahku ediyorlar bunlar Youtube ile mi reyting yapacak çok merak ediyorum. Koy işte 00:00'da başlasın 01:30'da falan bitsin. Hala daha kendi dizilerinin eski bölümlerini verip verip duruyorlar. Halbuki izleyiciler Survivor bittikten sonra bu yarışma reyting getirirdi.
  • Endemol Shine Turkey şu yayın saatlerini düzgün bi saate koymayı beceremedi. Bence onların başarısızlıkları. Allah'tan haftanın finali 22'de başlıyor.

    Edit: Eleme listesi de belli oldu. Yine her zamanki gibi Gökçen ve Rezan var Onur, Hüseyin. Hüseyin gider kesin. Ama Gökçen'in birinci olacağını sanmıyorum. Rezan'la kavgasından sonra Rezan daha fazla oy çekmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 10 Şubat 2016; 21:59:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.