Şimdi Ara

Biçimsiz alandan veri kurtarmak !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hp bilgisayarımı vermeden önce teknik servise güvenmediğim ve cihaz iade durumlarını göz önüne alarak cihazın diskini söküp sata destekli bir masaüstü pc'ye taktım, kısacası verilerimi yedekledim.

    Sorunum, yedeklerimin içinde bulunduğu masaüstündeki sata disk yanlışlıkla yanındaki başka bir sata disk ile birleştirilmiş.Bu konuda pek bilgim yok, sorunu telefondan dinledim bunları anlayabildim, diskler biçimlendirme istiyormuş ama veriler içinde hala sabit...

    D.A.R.T XP adında bir program ile biçimsiz disklerin içeriğini görüntülemeyi başarmışlar fakat yazılım demo olduğu için dosyalar taşınmıyor, illegal yollara başvurdumsada (buna mecburdum çünkü 4 senelik çalışmalarım söz konusuydu ) bundan sonuç alamadım...

    Eğer bu tür, biçimsiz diskten veri kurtarabilen başka bir program bilen varsa link vs. atarsa çok memnun kalırım, yalnız Recover My Files türü değil, komple klasör klasör kurtarma yapan yazılım arıyorum.

    Bekliyorum, Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.psychopath -- 26 Mart 2007; 10:27:43 >







  • Bilgisi olan yokmudur?
  • partition magic'le de biçimlenmemiş alandaki dosyaları klasör biçiminde alabilirsin.14 gün deneme süresi var yanılmıyorsam.
  • hiren boot cd edin. torrent olarak aratırsan bulursun.orda recovery programları var.kullanabilirsin.seç beğen. ama benim tavsiyem acronis disk director ile partitionu recover etmendir.recovery programları sadece seçtiğin dosyaları kurtarabiliyor ama acronis bütün hard disk partitionunu kurtarıyor.defalarca denedim sırf deneme amaçlı format atıp tamamen kurtardığım partitionlar oldu.
  • Verdiğiniz bilgiler ve yazılımlar mükemmel, çok teşekkür ediyorum...

    İyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.