Şimdi Ara

biçimlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 75 gb hardisk biçimlendirirken sonlara doğru sorun çıktı, biçimlendiremedi. ama bunu 40-35 diye bölünce sorunsuz biçimlendirdi. acaba o anlık bi sorun mu olduda 75 ken biçimlendiremedi? yoksa ciddi bir problem olabilirmi?



  • Biçimlendiremedi den kasıt, takıldı bekledim resetledim mi? Uğraşır uğraşır sonunda bir çıktı gelir orda en azından bad sector varmı yokmu görürüz. Önemli veriler saklayacak isen bence tehlikeye atma ve incele.
    Bazı durumlarda diski bölsen bile sonra kalan bir parça oluyor belkide diskinde bas sector var ve bu parçaya denk geldiği için böldüğünde geçmiş oldun.

    Tabi ustalardan da yorum almak lazım..
  • fdisk yap bide disk kontrol programlarıyla tarat sorun winden de kaynaklana bilir tekrar bölümsüzken format atmayı denedinmi ?
    herhangibi bi sorun olması mümkün ola bilir genelde formatta sorun veren disklerde arzalı noktalalar ola bilir dikkat et bence
  • sonlarda takılmadan direk yazı geldi. biçimlendirme yapamadı arıza olabilir bilmemne kablolarını kontrol edip tekrar dene diye. ayrıca birdaha aynı biçimlendirmeyi yapmayı denemedim. ayrıca disk kontrol programından kasıt ne isim verebilirmisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn45 -- 11 Ağustos 2007; 14:47:50 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: spawn45

    sonlarda takılmadan direk yazı geldi. biçimlendirme yapamadı arıza olabilir bilmemne kablolarını kontrol edip tekrar dene diye. ayrıca birdaha aynı biçimlendirmeyi yapmayı denemedim. ayrıca disk kontrol programından kasıt ne isim verebilirmisiniz?

    aynı şey benim de başıma geldi(yüzde 79 da kalmıştı ama yazı gelmedi , resetledim) , ben de bölmüştüm diski ama windows kurmak mümkün olmamıştı , değiştirmiştim diski. hdtune ile disk taraması yaptır istersen , yoksa burdan yükleyebilirsin ;http://www.hdtune.com/hdtune_253.exe .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 11 Ağustos 2007; 16:20:44 >




  • dediğin programı kurdum. health kısmında herşey ok. herhalde bir sorun olmadığı manasına geliyo bu...herkese teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.