Şimdi Ara

Bibeşlik ve Sağladığı Avantajlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bibeşlik Güvenilir mi ? Bibeslik.com hizmet kalitesi iyi mi ?


    Bibeşlik, Tüm pazaryerlerinde aktif bir e-ticaret platformudur. Müşteri güvenilirliği açısından hem canlı destek, hem de profesyonel Call Center kadrosu ile hizmet vermektedir. Bibeslik.com, 2023 yılında tüm müşterilerine kaliteli hizmet veren ve büyüme yolunda emin adımlarla ilerleyen sayılı şirketlerdendir. 2024 yılının ilk çeyreğinde kendi deposuna ve filosuna sahip olacak olan Bibeşlik, her kulvarda e-ticaret’i müşterilerine hissettirmek istiyor. Ödeme seçenekleri arasında Kredi Kartı, Banka Kartı, Banka Havalesi yöntemleri yer almaktadır. 2024 ilk çeyreğinde kendi ödeme altyapısını geliştirecek olan Bibeşlik, artık müşterilerine kredili ürün tedariği sağlamayı da hedeflemektedir.


    Bibeşlik, tüm elektronik kategorilerinde satış gerçekleştirmektedir. Bunların en önde gelenleri; Telefon, Bilgisayar, Beyaz Eşya, Küçük Ev Aletleri, İklimlendirme, Giyilebilir Aksesuar’dır. 2023 yılında en çok satış yapmış olduğu Alt Kategori Telefon kategorisinden Apple Telefon modelleridir. Kasım Fırsatları adı altında yapmış olduğu kampanya da toplamda 7.000+’den müşterisine ulaşmış, bu noktada şikayet oranı en düşük şirket haline gelmiştir. Müşterilerimiz, ETBİS güvencesi altında alışveriş keyfini sürerken, aynı zamanda Entegra, Birfatura, Verimor, NetGSM gibi ortak çalıştığımız şirketlerden de güvence altında olduğunuzu bildirmek isteriz. Pazaryerleri olarakta Trendyol, Hepsiburada ve N11 platformlarında hizmet vermekteyiz.



    Bibeşlik ve Sağladığı Avantajlar


    Bibeşlik.com Ürünleri Kaç Günde Teslim Ediyor ?

    Bibeşlik, ürün teslimat süresi Desi’si büyük ürünlerde 7-14 gün, Desi’si küçük ürünler 3-7 gündür. Peki Desi’si büyük/küçük ürünler nedir ? Örneğin Buzdolabı, Desi’si büyük bir cihazdır ve Anlaşmalı kargo şirketinin koşulları doğrultusunda teslimat sağlanmaktadır. Kargo aracında kapyalacağı alandan, Kargoya teslim alımına kadar belirlenen süre, ürün desi’sine bağlıdır. Bir apple marka telefon ise desi’si küçük olduğu için ortalama 3-7 Günde teslimatı gerçekleştirilmektedir. Şikayetvar.com üzerinden Bibeşlik hakkında ki şikayetlere ulaşabilirsiniz. Ekipler, anlık olarak tarafınıza geri dönüş sağlayarak sizlere yardımcı oluyor. Bibeşlik platformunda satılan tüm ürünler Üretici garantili kapsamında olup, satın alınan ürünler E-fatura güvencesinde teslim edilmektedir. E-fatura, siparişten 30 dakika sonra anında kesilip mail adresinize gönderilmektedir. Koşulsuz, şartsız 14 gün iptal/iade/değişim hakkınız bulunmaktadır. Olası sipariş iptal talebinizi Hesabım alanından gerçekleştirebilirsiniz. İade ve Değişim hakkınız için Teslimat ve İade Koşulları sayfamızı ziyaret ederek ilgili formu doldurabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.