Şimdi Ara

Bİ SÜRÜ SORUN .. Bİ BAKIN ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar..yeni bir makina topladım .burdan edindiğim bilgilerle.
    pentıum 4 1.6
    msı i845 ultra ar
    128 ddr
    wınfast 64 mb ge force 2mx 400
    seagate barracuda 7200 40 gb
    lg cd room 52x
    wın me yi kurdum .msı nin anakart sürücü cd sindeki sürücü ve utulıty leri kurdum. herşey iyi gidiyor gibiydi. ancak wınfastın sürücülerini ve utilıtylerini kurarken cd room kayboldu.yani bilgisayarımdan kısayol yok oldu .defalarca aynı şey oldu wın 98 se yi kurdum yine aynı şey .bıos ayarlarıyla oynadım .jumperlerle oynadım.master slave ayarlarını tek tek denedim.değişen bişi olmadı.en sonunda ekran kartının vıa agp sürücülerini yüklemedim sorun kalmadı.ama içime sinmedi.adam niye koysun cd ye değilmi işe yaramasa .bırde bıosta hdd gözükmüyor 'not installed yazıyor ama makina çalışıyor.yani hard disk de çalışabiliyorum.bunlar nedir acaba. ben taşradayım .bunları soracak kimse yok buralarda.aslında sistemde umduğum gibi hızlı çıkmadı .eskiden pentıum 200 vardı .bence değişen bişi yok gibi.sadece bir iki oyunu benim oğlan şimdi açabiliyor o kadar.. internete bağlanmada çok yavaşladı.be faster proğramını denedim bişi değişmiyor .vakti olan arkadaşlardan ilgilenen olursa bi baksın lütfen .şimdiden teşekkürler.







  • Gerçi büyük ihtimal aynı değildir ama bende MSI K7T266 Pro var, ve biostan critical temperature seçeneğini aktif yapınca secondary ide hata veriyordu(cd-rom oraya bağlım olduu için görmüyodu tabii). Sitesine girip baktım MSI'ın hakkaten de böyle bir problem varmış ve bios update ile halloluyomuş Ben yapmadım update, critical temp. olayını kaldırdım. Sana tavsiyemwww.msi.com.tw adresine bi uğrayıp bak. faydalı şeyler var. Hdd olayını ise HDD auto detection diye bi kısım olması lazım veya standart cmos setup altında primary master'a gelip auto seç tanıması lazım. Bi de herkesin dediği gibi Win me kullanma bence de.

    SAYGILAR.....
  • slm arcadia.
    cevabın için tşk ederim.
    benim anakartta critical temperature şeceneği yok.bıosa girip baktım.ayrıca auto hdd yapıyorum.daha öncede yapmıştım ama yine yaptım .yok tanımıyor.98 se mi tavsiye ediyorsun .birde söylediğin siteye girip bakıcam.kafayı taktım bu işe.sonunda öğrenecem ama. saygılar.
  • Valla ben win98 se kullanıyorum memnunum. win2000'de iyi ama ev için gereksiz bence. benim dos tabanlı programlarım var, problem yaratır diye korktuğum için win2000 kurmadım. Ama eninde sonunda 2000 veya xp'ye geçecez heralde,zira bundan sonra microsoft pek dos tabanlı bişey yapacak gibi durmuyo. Ben de baktım MSI'ın sitesindeki bios update'lere, senin probleminle ilgili bişey yazmıyo ama belki ver 3.1'e update etmek problemi çözebilir. Gerçi FAQ'lerde de yok bu sorun. Umarım problemini çözebilirsin. Kolay gelsin

    SAYGILAR.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.